info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Perth Glory – Melbourne Victory betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Perth Glory – Melbourne Victory betting tips & voorspellingen!

Het slechte seizoen van Perth Glory lijkt een nieuwe klap te krijgen als ze Melbourne Victory ontvangen in een midweekse A-League wedstrijd. Perth heeft al een lange reeks wedstrijden niet gewonnen en zal het waarschijnlijk moeilijk krijgen tegen de bezoekers, die voor de play-offs gaan.

Het is een teleurstellende campagne geweest voor Perth Glory, die slechts drie overwinningen hebben geboekt uit hun 19 wedstrijden dit seizoen. Ze hebben het grootste deel van hun tijd aan de voet van de ranglijst doorgebracht en staan zes punten achter op Western Sydney Wanderers, die tweede van onderen staan.

Perth Glory heeft nog niet gewonnen in de A-League sinds de 2-0 overwinning op Brisbane Roar in februari. De 4-2 nederlaag tegen Macarthur de laatste keer betekent dat ze nu zeven van hun laatste 10 competitiewedstrijden hebben verloren.

Ook in eigen huis hebben ze in 7 wedstrijden nog niet weten te winnen.. De mannen van Ruben Zadkovich hebben in die reeks vijf nederlagen geleden en slechts twee doelpunten gescoord.

Melbourne Victory staat hoger op de ranglijst dan de gastheren en doet mee voor de play-offs. Ze staan vierde op de ranglijst, maar moeten rekening houden met Sydney FC, Adelaide United en Wellington Phoenix, die in hun nek hijgen.

De mannen van Tony Popovic reizen naar Perth zonder een verlies te hebben geleden in hun laatste zeven A-League wedstrijden, hoewel ze in die reeks slechts drie keer wisten te winnen.

Melbourne Victory won de laatste keer met 1-0 van Adelaide United, waarbij de vroege treffer van Marco Rojas de doorslag gaf. Ze hebben dit seizoen al enkele belangrijke doelpunten gemaakt op hun reizen, waaronder een 1-0 overwinning op Western United, dat op de tweede plaats staat.

Onderlinge ontmoetingen

Melbourne Victory heeft drie overwinningen behaald in de laatste zeven wedstrijden, terwijl Perth Glory twee keer heeft gewonnen en de andere twee wedstrijden in een gelijkspel eindigden. Melbourne zal woensdag uit zijn op revanche na de 3-0 nederlaag in de heenwedstrijd in december.

Spelers om in de gaten te houden

Bruno Fornaroli is de topscorer van Perth Glory met zeven doelpunten dit seizoen en hij is degene om woensdag in de gaten te houden. De aanvaller heeft twee keer gescoord in zijn laatste drie wedstrijden tegen Melbourne City, je krijgt bij BetCity voor minimaal één treffer 2.88 keer je inzet!

Melbourne City zal blij zijn om Marco Rojas terug te hebben tussen de doelpunten na een korte doelpuntendroogte. De aanvaller heeft nu het net gevonden in zijn laatste twee uitwedstrijden en zou de moeite waard kunnen zijn om in de gaten te houden. Voor één doelpuntje van de beste man krijg je 2.70 keer je inzet bij BetCity!

Valt er nog iets anders op?

Vijf van de laatste zes ontmoetingen tussen beide teams hebben meer dan 2.5 doelpunten opgeleverd en gezien de aanvallende kwaliteit die te zien is, zou een soortgelijke uitkomst na 90 minuten op het scsorebord kunnen staan voor 2.08 keer je inzet bij BetCity.nl! Beide teams houden van een voorspoedig begin, twee doelpuntjes in de eerste helft voor 2.55 keer je inzet bij BetCity is dan ook zeker de moeite waard!

Deze A League wedstrijd tussen Perth Glory en Melbourne Victory wordt gespeeld op 6 Apr, 2022 en begint om 13:05. Kijk hieronder voor de beste Perth Glory vs Melbourne Victory voorspellingen. U kunt ook onze speciale weddenschap voorbeschouwingen sectie bezoeken voor de meest up-to-date voorbeschouwingen.

Voorspellingen & betting tips!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: