info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Paris SG – Marseille betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Paris SG – Marseille betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Ligue 1-koplopers PSG vervolgen hun run naar de titel in het Parc des Princes, waar het Marseille ontvangt. Hoewel dit technisch gezien een strijd is tussen de top twee, is er een kloof van 12 punten tussen de twee teams en het kwaliteitsverschil zal waarschijnlijk duidelijk worden.

Het is geen typische dominantiecampagne voor Paris Saint-Germain, die de Ligue 1-titel alleen kan claimen nadat hij in alle andere competities is verslagen. De afwezigheid van afleiding lijkt hen meer gefocust te hebben gemaakt op binnenlandse aangelegenheden, aangezien ze hun laatste twee wedstrijden comfortabel hebben gewonnen.

Het aanvallende trio Neymar, Mbappé en Messi lijkt ook eindelijk te zijn geslaagd, aangezien Paris Saint-Germain in de afgelopen twee wedstrijden elf doelpunten heeft gemaakt. Eerst versloegen ze Lorient met 5-1 en daarna Clermont met 6-1 in hun vorige Ligue 1-wedstrijd.

Een ander positief punt voor Paris Saint-Germain is de wedstrijd van zondag in het Parc des Princes, dat dit seizoen ongeslagen blijft in de Ligue 1. De mannen van Mauricio Pochettino hebben dit seizoen 14 wedstrijden gewonnen en een van hun 15 thuiswedstrijden gelijkgespeeld.

Marseille maakte indruk in de tweede helft van het seizoen, boekte een reeks positieve resultaten en steeg naar de tweede plaats. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat de ploeg van Jorge Sampaoli Paris Saint-Germain zal inhalen, zou een tweede plaats en een terugkeer in de Champions League als een succesvolle campagne worden beschouwd.

In tegenstelling tot Paris Saint-Germain heeft Marseille nog steeds Europese afleiding en bereikte het de laatste vier van de Europa League na PAOK met 1-0 te hebben verslagen in de kwartfinales op donderdag. Ze lijken hun binnenlandse wedstrijd in evenwicht te hebben gehouden door hun laatste vier Ligue 1-wedstrijden te winnen, waaronder een 2-0 overwinning op Montpellier in de vorige wedstrijd.

Marseille heeft ook een aantal goede resultaten behaald op haar reis en won de laatste twee uitwedstrijden in de Ligue 1. Met beide overwinningen tegen teams in de onderste helft van de tafel, zou de clash met Paris Saint-Germain echter moeilijker kunnen worden.

Onderlinge ontmoetingen

Beide teams speelden in oktober met 0-0 gelijk in de heenwedstrijd, maar PSG won vier van de vijf voorgaande ontmoetingen. In de laatste thuiswedstrijd wonnen de Parijzenaars ook met 2-1.

Spelers om naar te kijken

Neymar en Kylian Mbappé leken zich in de vorige wedstrijd op het juiste moment te hebben verbeterd voor hun hattrick. BetCity biedt voor een doelpuntje van de Franse topspits 1.62 keer je inzet. Een assist van Messi krijg je 2.25 keer je inzet voor!

Is er nog iets dat opvalt?

Paris Saint-Germain en Marseille hebben de laatste tijd een overvloed aan doelpunten gehad, met meer dan 3,5 doelpunten in eerdere Ligue 1-wedstrijden. Meer dan 2.5 doelpunten geeft 1.42 keer je inzet bij BetCity, beide teams scoren geeft 1.63 keer je inzet.

De wedstrijd in de Ligue 1 tussen Paris Saint-Germain en Marseille wordt gespeeld op 17 april 2022 om 20:45 uur. Bekijk hieronder de beste PSG v Marseille-voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Paris SG – Marseille Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: