info@bet-experts.nl

man city
man city

VOORBESCHOUWING, pakt City vanavond revanche voor de thuisnederlaag tegen CP?

VOORBESCHOUWING, pakt City vanavond revanche voor de thuisnederlaag tegen CP?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Crystal Palace – Manchester City

Vanavond mag Manchester City aantreden in Londen tegen Crystal Palace. De koploper uit Engeland zal een pittige pot tegemoet gaan tegen de ploeg in vorm van Patrick Viera.

Vorm Crystal Palace

Crystal Palace doet het de laatste weken meer dan prima. Uit de laatste 3 wedstrijden in de Premier League haalde de ploeg van Viera 7 punten. Ook werd tussendoor de kwartfinale van de FA Cup gehaald na een overwinning op Stoke City.

Crystal Palace staat op een verdienstelijke 11de plek en was 1 van de 3 ploegen die dit seizoen wisten te winnen van City. In thuiswedstrijden doet Palace het ook prima. In 14 wedstrijden werden 18 punten behaald (4w, 6g, 4v).

Vorm Manchester City

De ploeg van Pep Guardiola ligt weer op titelkoers. Van de laatste 15 wedstrijden werd er 1 gelijk gespeeld, 1 verloren en de rest werd allemaal gewonnen. Ze wisten 41 te scoren en kregen er maar 11 tegen.

In uitwedstrijden presteert City ook erg goed. In 14 wedstrijden won de ploeg maar 3 keer niet. 2 keer eindigden een wedstrijd gelijk en er werd uit pas 1 keer verloren. Gemiddeld scoort de ploeg 2 goals per uitwedstrijd.

Head-2-Head

Van de laatste 10 onderlinge wedstrijden won City er 6, 2 keer werd het gelijk, en 2 keer won Crystal Palace. Wanneer er onderling in London wordt gespeeld stapt City over het algemeen als winnaar van het veld. Van de laatste 10 keer won City er 8, eindigde het 1x gelijk en won Crystal Palace 1x.

Voorspelling

  • Manchester City wint (1.30)
  • Manchester City scoort meer dan 1.5 teamgoals (1.45)
  • Totaal aantal schoten op doel door Phil Foden en Kevin de Bruyne, meer dan 1.5 (1.70)

Benieuwd naar de voorbeschouwing van de koploper van Spanje? Druk dan op DEZE LINK!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: