info@bet-experts.nl

bayern
bayern

Voorbeschouwing op Red Bull Salzburg – Bayern München, lukt Bayern het om zich te herpakken na de blamage tegen Bochum?

Voorbeschouwing op Red Bull Salzburg – Bayern München, lukt Bayern het om zich te herpakken na de blamage tegen Bochum?

Vanavond om 21:00 wordt er in het Red Bull Arena in Salzburg afgetrapt. Red Bull Salzburg neemt het in eigen huis op tegen Bayern München. De scheidsrechter van vanavond is Oliver Michael uit Engeland. De Duitsers willen zich natuurlijk herstellen na het 4-2 verlies tegen Bochum waar ze eigenlijk gewoon overklast werden. Maken de mannen uit Oostenrijk vanavond kans tegen de grootmacht uit München?

Red Bull Salzburg

Het elftal van trainer Matthias Jaissle doet het erg goed in eigen competitie. Ze wisten maar liefst 18 van de laatste 20 thuiswedstrijden te winnen, 2 speelde ze er gelijk en ze verloren er geen een! In de Champions League campagne scoren ze gemiddeld 1.6 doelpunten in hun thuiswedstrijden. Ze krijgen er gemiddeld 0.8 tegen. Topscorers in de Champions League zijn Karim Adeyemi uit Duitsland met 4 treffers, gevolgd door Noah Okafor uit Zwitserland met 3 treffers en Brenden Aaronson uit Amerika met 2 treffers. Red Bull Salzburg kwam Bayern München al 2 keer eerder tegen in het Miljoenenbal, dit waren helaas voor de Oostenrijkers twee grote nederlagen, namelijk 3-1 en 6-2. Weten ze het vanavond beter te doen?

Bayern München

Het team van Julian Nagelsmann had een erg slechte generale afgelopen weekend, zij werden namelijk afgedroogd (zo kunnen we het wel noemen) door Bochum in de Bundesliga. Ze gingen met 4-2 eigenlijk vrijwel kansloos onderuit. Natuurlijk stond er een iemand wel op het scorebord, niemand minder dan de Pool Robert Lewandowski was verantwoordelijk voor de twee treffers. Ondanks dit verlies komt Bayern Munchen eigenlijk nauwelijks in gevaar, ze staan namelijk met nog 12 wedstrijden te spelen 6 punten voor op nummer 2 Borussia Dortmund. Even wat statisstieken voor jullie! Bayern Munchen wist in de groepsfase van de Champions League gemiddeld 3.1 doelpunt te scoren in hun uitwedstrijden. In 70% van de wedstrijden scoorde zij er zelfs meer dan 2 (over 2.5). Ze kregen er echter ook wel redelijk wat tegen, gemiddeld 1.2 in hun uitwedstrijden. Topscorer van Bayern is natuurlijk nummer 9 Robert Lewandowski met 9 treffers, gevolgd door Leroy Sane met 5 treffers. Lewandowski wist in 5/6 groepswedstrijden te scoren.

Voorspelling

  • Ik verwacht wederom een doelpuntenfestijn vanavond net zoals de vorige twee ontmoetingen tussen deze teams (1.99)
  • Ik verwacht dat Bayern München in beide helften weet te score (1.78)
  • Ik verwacht dat Robert Lewandowski er minimaal 1 scoort (1.44)
  • Ik verwacht dat beide teams weten te scoren (1.55)
  • Ik verwacht meer dan 3 doelpunten (1.85)

Extra risico

  • Bayern München wint beide helften (2.05)
  • Lewandowski scoort minimaal twee keer (2.10_
  • Bayern München wint en beide teams scoren (2.33)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: