info@bet-experts.nl

liverpool
liverpool

Voorbeschouwing op Internazionale – Liverpool, hoge odds maar zijn ze ook terecht?

Voorbeschouwing op Internazionale – Liverpool, hoge odds maar zijn ze ook terecht?

Vanavond om 21:00 wordt er afgetrapt in het San Siro ook wel het Giuseppe Meazza in Milaan. Internazionale neemt het vanavond op tegen het Liverpool van Jurgen Klopp. De scheidsrechter van vanavond is Szymon Marciniak uit Polen. Denken jullie dat Inter het machtige Liverpool moeilijk weet te maken? Ik betwijfel het!

Internazionale

Het elftal van Simone Inzaghi zit in een goede ‘flow’, ze wonnen 6 van hun laatste 9 wedstrijden, speelde er 2 gelijk en verloren er maar 1. Momenteel staan ze tweede in de Serie A achter AC Milan met een wedstrijd minder gespeeld. Inter doet het ook erg goed in de Champions League. Ze wonnen 4 van hun laatste 5 thuiswedstrijden in de groepsfase van het Miljoenenbal. Ze wisten in deze thuiswedstrijden gemiddeld 1.9 keer tot scoren te komen. In 90% van de wedstrijden wisten ze ook minimaal 1 doelpunt te maken. Inter kreeg in de groepsfase gemiddeld 0.8 doelpunt tegen in hun thuiswedstrijden. De topscorer deze Champions League campagne is Edin Dzeko met 3 treffers.

Liverpool

Het elftal van Jurgen Klopp doet het erg goed in deze Champions League campagne ze wonnen 7 keer, speelde 2 keer gelijk en verloren maar 1 keer. Liverpool scoorde in hun laatste 6 wedstrijden het eerste doelpunt en wonnen 5 van de 6 keer ook de eerste helft. Deze campagne weet Liverpool gemiddeld 2 keer te scoren, in 70% van hun uitwedstrijden scoren ze er minimaal 2. Ook verdigigen doen ze dit seizoen erg goed met natuurlijk Virgil van Dijk in de hoofdrol kregen ze deze campagne maar gemiddeld 0.6 doelpunten tegen in hun uitwedstrijden. Topscorer van de engelse grootmacht is natuurlijk niemand minder dan de Egyptische tovenaar Mohammed Salah met 7 treffers achter zijn naam, gevolgd door Roberto Firmino met twee treffers en ook Sadio Mane heeft er twee in liggen.

Voorspelling

  • Liverpool wint (2.05)
  • Mohammed Salah scoort (2.40)
  • Mohammed Salah schiet minimaal 3 keer (1.60)
  • Inter schiet minder dan 5 keer op doel (1.70)
  • Sadio Mane schiet minimaal één keer op doel (1.57)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: