info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Oostenrijk – Frankrijk betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Oostenrijk – Frankrijk betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Oostenrijk en Frankrijk hebben beide wisselend gepresteerd in de UEFA Nations League en zullen vrijdag in Groep A1 op zoek gaan naar een beetje pit. De Oostenrijkers kunnen lastige tegenstanders zijn, maar de Fransen zijn een zeer getalenteerde ploeg en er wordt verwacht dat ze snel hun ritme vinden.

Oostenrijk slaagde er niet in voort te bouwen op de indrukwekkende 3-0 overwinning op Kroatië en werd in hun vorige wedstrijd thuis met 2-1 verslagen door Denemarken. Na een achterstand halverwege de eerste helft maakte Xaver Schlager gelijk, maar zes minuten voor tijd viel de winnende.

Hoewel ze teleurgesteld zullen zijn over de nederlaag tegen Denemarken, betekent de overwinning op de openingsdag dat Oostenrijk tweede staat op de ranglijst, op drie punten van de leiders. Het probleem is dat de mannen van Ralf Rangnick slechts één overwinning hebben geboekt in hun laatste vier wedstrijden in alle competities.

Een ander probleem voor Oostenrijk is dat ze thuis niet erg consequent zijn met slechts twee overwinningen in hun laatste vijf wedstrijden voor hun fans. Ze hebben twee nederlagen geleden in die reeks en gaan ook zonder overwinning in hun laatste twee wedstrijden op eigen bodem naar de confrontatie van vrijdag.

Het is een teleurstellende titelverdediging geweest tot nu toe voor Frankrijk, dat nog steeds op zoek is naar hun eerste overwinning na twee wedstrijden in Groep A1 van de UNL. De regerend kampioenen leden een 2-1 nederlaag tegen Denemarken in hun openingswedstrijd, voordat ze de laatste keer met 1-1 gelijk speelden tegen Kroatië.

Het probleem voor Frankrijk lijkt het onvermogen te zijn om hun discipline achterin te handhaven, aangezien ze in beide wedstrijden de voorsprong hebben weggegooid. Op dit moment staan de mannen van Didier Deschamps vijf punten achter en ze moeten snel hun vonk vinden om een kans te maken om de titel te verdedigen.

Ondanks hun strijd in de UNL, heeft Frankrijk de laatste tijd over het algemeen een goede vorm getoond met zeven overwinningen uit hun laatste negen wedstrijden in alle competities. Ze hebben België en Spanje verslagen in die reeks en zullen erop gebrand zijn om weer op dat niveau te komen.

Head 2 Heads

Frankrijk heeft een 7-2 voorsprong met één gelijkspel uit 10 eerdere wedstrijden tegen Oostenrijk. De laatste ontmoeting tussen beide teams was een WK-kwalificatiewedstrijd in 2010 die eindigde in 3-1 in het voordeel van de Fransen met Karim Benzema die de score opende.

Spelers om in de gaten te houden

Marko Arnautovic heeft indruk gemaakt voor Oostenrijk in de UNL van dit jaar. Hij scoorde in de openingswedstrijd en gaf de laatste keer tegen Denemarken ook een assist. Veel van het Oostenrijkse aanvallende spel gaat via de spits, die is geprijsd op 3/1 door bet365 om op het scorebord te komen op vrijdag.

Karim Benzema begon en scoorde voor Frankrijk in de openingswedstrijd, maar kreeg de laatste keer rust tegen Kroatië. De spits wordt verwacht terug te keren in het team en na het vinden van het net in de laatste ontmoeting met Oostenrijk, zou het het overwegen waard kunnen zijn om op elk moment te scoren tegen 6/4 bij bet365.

Oostenrijk vs Frankrijk betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: