info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Ook op Wimbledon dag 4 weer genoeg prachtige wedstrijden!

VOORBESCHOUWING, Ook op Wimbledon dag 4 weer genoeg prachtige wedstrijden!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Nadal mag weer aan de bak en een heerlijke Amerikaanse battle staat vandaag op het programma!

Berankis vs Nadal

Rafael Nadal

Nadal(ATP:4) mag het opnemen tegen de Litouwer Berankis(ATP:106). Berankis speelde dit seizoen pas 1 wedstrijd op gras. Deze wedstrijd was in de eerste ronde van Wimbledon tegen Querrey(ATP:157). Ondanks dat hij zich niet had voorbereid won hij de wedstrijd overtuigend met 3-0. Berankis haalde twee jaar geleden ook al eens de tweede ronde van Wimbledon, toen verloor hij kansloos van de inmiddels gestopte Tsonga met 3-0.

Nadal had in de eerste ronde redelijk wat moeite met Cerundolo(ATP:41). Na 3,5 uur wist Nadal 3 sets te behalen en Cerundolo 1. Nadal moest na zijn korte voorbereiding nog even wennen aan de ondergrond.

Beide heren speelden nooit eerder tegen elkaar op gras.

Ik verwacht een simpele overwinning voor de Spanjaard. De wedstrijd begint waarschijnlijk om 16:30.

Cressy vs Sock

Maxime Cressy

Dan is het tijd voor een Amerikaans onderonsje Cressy(ATP:45) tegen Sock(ATP:103). Cressy versloeg in de eerste ronde overtuigend de Canadees Auger-Aliassime(ATP:9) met 3-1. Cressy is een echte gras speler en haalde eerder dit jaar in Eastbourne de finale op het ATP toernooi die hij uiteindelijk verloor van Fritz(ATP:14).

Tegenstander Sock wist zich in een plaatsingstoernooi overtuigend te plaatsen voor Wimbledon. In 3 wedstrijden wisten zij tegenstanders geen enkele set te bemachtigen. In de eerste ronde van het hoofdtoernooi trok hij die lijn door. Zapata Miralles(ATP:90) werd met 3-0 naar huis gestuurd.

Beide heren speelde nooit eerder tegen elkaar op gras.

Ik verwacht een overwinning voor Cressy. De wedstrijd begint om half 4.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: