info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Olympique Marseille – Feyenoord betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Olympique Marseille – Feyenoord betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Na de overwinning in de kuip van afgelopen week, zal vanavond in heel Rotterdam de hartslag in de keel zitten. Gaan ze na 20 jaar weer eens een Europese finale spelen? Weten ze Marseille te verslaan over 2 wedstrijden?

Olympique Marseille

De nummer 2 van Frankrijk kende een vrij beroerde generale voor de kraker van vanavond. Afgelopen zondag werd er in eigen huis met 0-3 verloren Lyon. In die wedstrijd had Marseille veel de bal, creëerde het kansen, maar wist de bal niet in het doel te krijgen. Vanavond zal het anders moeten als de Fransen naar de finale willen.

Marseille zal stiekem niet heel ontevreden zijn met de nederlaag van vorige week. Zeker in de wetenschap dat de ploeg na 20 minuten al met 2-0 achterstond in de heksenketel van Rotterdam. Marseille kwam vervolgens knap terug tot 2-2. Dessers schoot Feyenoord 20 seconden na rust weer op voorsprong door een blunder in de verdediging van Marseille.

Feyenoord

Feyenoord kende een vrij zorgeloze middag in Sittard. Er werd eenvoudig met 1-3 gewonnen bij Fortuna. Al na 52 minuten schoot Nelson de 0-3 binnen. Hierna besloot Slot wat belangrijke spelers rust te gunnen voor de wedstrijd van vanavond.

Feyenoord zal ondanks de nederlaag niet geheel tevreden zijn. De marge is momenteel maar 1 door de 3-2 overwinning, ondanks dat de ploeg een legio aan kansen kreeg maar er niet meer dan 3 wist te benutten.

Onderlinge ontmoetingen

Toen Feyenoord in 1999/2000 tegenover elkaar stonden in de Champions League poulefase, wisten de Rotterdammers thuis ook te winnen van Marseille(3-0). Uit werd het vervolgens 0-0, daar zal Feyenoord nu ook zeker voor tekenen. Maar een doelpuntloos gelijkspel lijkt ons praktisch onhaalbaar.

Afwezigen

Olympique Marseille zal het moeten doen zonder Balerdi en de La Feunte.

Feyenoord mist vanavond de landurig geblesseerde Bijlow.

Olympique Marseille vs Feyenoord betting tips & predictions!

RISKY

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: