info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING & ODDBOOST, een hoofdrol voor Weghorst in degradatiestrijd Burnley?

VOORBESCHOUWING & ODDBOOST, een hoofdrol voor Weghorst in degradatiestrijd Burnley?

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Er staat deze week één wedstrijd op het programma in de Engelse Premier League. Burnley verwelkomt dinsdagavond Leicester City op Turf Moor. De gastheren beginnen de week op de 18e plaats met 21 punten, terwijl de bezoekers op de 13e plaats staan ​​met 27 punten.

Burnley speelde afgelopen speelronde met 1-1 gelijk tegen Crystal Palace. De Eagles openden de score al na 9 minuten, maar Burnley sloeg al vroeg in de tweede helft terug dankzij een eigen doelpunt om toch 1 punt mee naar huis te nemen.

Dat resultaat betekent dat Burnley ongeslagen is in hun 3 meest recente wedstrijden en slechts één van hun laatste 7 wedstrijden heeft verloren.

De thuisvorm in de Premier League laat zien dat Burnley ongeslagen is in 7 van hun laatste 8 competitiewedstrijden. In feite hebben ze slechts 2 van hun laatste 10 verloren op Turf Moor in de Premier League. Echter, 5 van de 7 ongeslagen wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Trends laten zien dat Burnley minder dan 2,5 doelpunten heeft gemaakt in 5 van hun laatste thuiswedstrijden in de Premier League.

Leicester City maakt dinsdagavond de reis naar Turf Moor omdat zij dit weekend niet in actie kwamen. Hun meest recente wedstrijd was afgelopen donderdag in de Europa Conference League, The Foxes versloeg Randers uit Denemarken met 3-1.

Leicester City heeft het echter moeilijk in de Premier League, ze hebben geen van hun laatste 5 competitieduels weten te winnen. Ze hebben slechts 2 overwinningen geboekt van hun laatste 10 Premier League-wedstrijden en hebben elk van hun laatste 4 uitwedstrijden verloren.

De nederlagen zijn gevallen bij Aston Villa, Manchester City, Liverpool en Wolverhampton Wanderers.

Je moet terug naar 21 oktober om de laatste keer te vinden dat Leicester City een uitwedstrijd in de Premier League won.

Trends tonen aan dat Leicester City nog 2 goals tegen kreeg in elk van hun laatste 5 uitwedstrijden, maar zelf scoorde in 17 van hun laatste 18 op de weg.

Teamnieuws en Burnley zitten zonder het geblesseerde duo Johann Berg Gudmundsson en Matej Vydra. Ook zijn er twijfels over de fitheid van Maxwel Cornet en Charlie Taylor.

Leicester City reist zonder James Justin, Timothy Castagne, Ryan Bertrand en Jonny Evans wegens een blessure. Er zijn twijfels over de fitheid van Jamie Vardy en Wesley Fofana.

De kersverse aankoop Wout Weghorst presteert erg goed bij Burnley de afgelopen wedstrijden. BetCity biedt een verhoogde odd boost op een treffer van de Nederlander bij Burnley vanavond tegen de Foxes. Verdien nu 3.5 keer je inzet voor een treffer van Wout Weghorst! Maximale inzet voor de odd boost bedraagt €20,-!

Voorspelling

  • Beide teams weten te scoren
  • Wout Weghorst scoort een doelpunt
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: