info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Noord-Ierland – Griekenland betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Noord-Ierland – Griekenland betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Noord-Ierland begint donderdag zijn National League-campagne in Belfast wanneer ze de Grieken op bezoek krijgen in Windsor Park.

Voor Ian Baraclough was het een kans die werd weggevaagd na een nogal teleurstellende WK-kwalificatiewedstrijd waarin ze nooit echt kans maakte om te kwalificeren en als derde eindigden achter Zwitserland en Italië.

Toch speelden ze een belangrijke rol om de Azzurri van automatische promotie te houden na een 0-0 gelijkspel thuis tegen Italië en de winnaars van Euro 2020 naar een rampzalige play-offfase met Noord-Macedonië te naar huis te sturen.

Griekenland is ook niet veel beter. Ze hadden in hun laatste kwalificatiewedstrijd zes punten nodig om kans te maken, maar slaagden er slechts in één – een gelijkspel thuis met Kosovo – en stonden ​​ver achter op Spanje en Zweden in de groep.

Sindsdien heeft Noord-Ierland twee vriendschappelijke wedstrijden gespeeld, waarbij Luxemburg werd verslagen en thuis werd verloren van Hongarije. De Grieken wonnen in Roemenië en verloren in Montenegro beide met 1-0.

Het is het begin van een krappe wedstrijd van vier wedstrijden in de Nations League, die zou kunnen leiden tot een plek in de Europese play-offs.

Recente ontmoetingen

De laatste ontmoeting was een historisch moment toen Noord-Ierland Griekenland thuis met 3-1 versloeg om een ​​plaats in de Euro 2016-finale veilig te stellen.

De twee landen hebben elkaar zeven keer ontmoet, waarbij Noord-Ierland drie keer won en Griekenland vier keer. Er is nooit een gelijkspel.

Spelers om in de gaten te houden

Rangers-ster Steven Davis lijkt een nieuw contract te tekenen bij Ibrox, waarbij de 37-jarige zijn 135e wedstrijd voor zijn land zal winnen als hij het team leidt.

Griekenland had niet veel doelpuntenmakers – hun topscorer maakte slechts vijf doelpunten. Celtic-spits Giorgos Giakoumakis staat in vuur en vlam bij Parkhead.

Noord-Ierland vs Griekenland betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: