info@bet-experts.nl

sheikh
sheikh

VOORBESCHOUWING, Newcastle United – Wolverhampton betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Newcastle United – Wolverhampton betting tips & voorspellingen!

Vanavond speelt Newcastle thuis tegen de Wolves. Newcastle heeft zichzelf flink omhoog gewerkt na de winterstop. Met een reeks van 6 overwinningen en 1 gelijk spel, speelde de stinkend rijke club zich naar een veilige plek. Ondanks deze goede reeks verloor de ploeg nu 3 wedstrijden op een rij. Herpakken ze zich thuis tegen Wolves?

The Magpies

Newcastle is tegenwoordig in Saoedische handen, in Oktober nam zij de club over. In de winterstop werd de ploeg versterkt met Kieren Trippier, Chris Wood, Bruno Guimaraes en Matt Targett werd gehuurd. Deze transfers koste een slordige 87 miljoen euro. Na deze transfers ging het wel bergopwaarts met de ploeg uit Newcastle.

Van 15 januari tot en 13 maart was de ploeg ongeslagen. In die periode haalde de club 20 punten uit 8. Om even te vergelijken, in de 19 wedstrijden daarvoor haalde de ploeg maar 11 punten. Inmiddels staat Newcastle op een veilige 15de plek met 7 punten voorsprong op nummer 18 Burnley.

Newcastle haalde 11 punten uit haar laatste 5 thuiswedstrijden. Er werd 3x gewonnen en 2x gelijk gespeeld. In deze 5 wedstrijden scoorde de ploeg 8x en kreeg het 4 doelpunten tegen.

The Wolves

Nummer 8 van de competitie Wolves doet het ook dit jaar weer prima. Ploegen weten maar moeizaam te winnen te de Wolves. Er zijn dan ook maar 3 teams die minder tegengoals krijgen. Alleen Chelsea (23), Liverpool (20) en City (18) krijgen minder doelpunten tegen dan Wolverhampton (27). Ondanks dat de ploeg weinig goals tegen krijgt, scoren ze ook maar moeizaam. In 31 wedstrijden wisten ze pas 33x te scoren.

De Wolves kennen ook een sterke periode. Uit de laatste 15 wedstrijden haalde de ploeg 28 punten. Maar 3 ploegen haalde meer punten uit de laatste 15 wedstrijden.

Het blijft een terugkomende statistiek. Maar de drie clubs die minder tegengoals kregen en die meer punten haalden uit de laatste 15 wedstrijden, zijn ook de drie clubs die het beter doen in uitwedstrijden. Met 26 punten in 15 uitwedstrijden presteren zij uit beter dan elke ploeg op de top 3 na. Wat opvalt is dat de uitwedstrijden van Wolves garant staan voor weinig doelpunten. Er vielen maar 26 doelpunten in 15 uitwedstrijden. 15 voor Wolves en 11 voor de thuisploegen.

Onderlinge ontmoetingen

Een bijzondere Head-2-Head vandaag. Van de laatste 6 Premier League wedstrijden tussen Newcastle en Wolves eindigden er 5 in een 1-1. Beide teams scoren lijkt een zekerheid tussen deze twee ploegen. Van de laatste 20 onderlinge wedstrijden eindigde er 16 in beide teams scoren.

Betting tips & voorspellingen

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: