info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Newcastle United – Liverpool betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Newcastle United – Liverpool betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Er staat vanmiddag een lastig potje op het programma voor Liverpool. De titelkandidaat mag op bezoek bij het steenrijke Newcastle. En laat Newcastle nou net lekker in vorm zijn in de tweede seizoenshelft. Zo waren er bijvoorbeeld maar 2 ploegen die meer punten haalde uit de laatste 15 wedstrijden. Alleen Liverpool zelf en City.

Newcastle United

Sinds de overname van Newcastle loopt het als een malle. Met 32 punten uit de laatste 15 wedstrijden is de ploeg van degradatiekandidaat gegaan naar middenmoter. De eindsprint is helaas te laat ingezet om nog iets te kunnen betekenen rondom het Europese voetbal. Maar er wordt een mooie basis gelegd voor volgend seizoen.

Newcastle won dit weekend afgetekend bij het bijna gedegradeerde Norwich met 0-3. In die wedstrijd scoorde Joelinton 2 keer en Guimaraes zette al in de 49ste minuut de eindstand op het scorebord.

Newcastle is deze tweede seizoenshelft ijzersterk in eigen huis. Uit de laatste 10 thuiswedstrijden haalde de ploeg 23 punten. Maar 2 minder dan bijvoorbeeld Manchester City. Liverpool is dus gewaarschuwd.

Liverpool

Over ploegen in vorm gesproken, Liverpool is echt in een bloedvorm. Liverpool kan dit jaar nog de quadruple behalen. De League Cup werd al gewonnen, in de competitie doet de ploeg nog mee om het kampioenschap, Liverpool staat ook in de finale van de FA Cup en daarnaast heeft de ploeg een goede uitgangspositie om de finale van de Champions League te halen na de 2-0 thuiszege op Villarreal.

Als Liverpool ergens punten kan verspelen is dat wel buitenshuis. Thuis werd er namelijk nog geen wedstrijd verloren. Buitenshuis werd er al 2 keer verloren en 4 keer gelijkgespeeld. Liverpool zal dan ook geconcentreerd moeten spelen tegen de ploeg in vorm, want de ploeg kan zich geen puntverlies permitteren.

Liverpool won afgelopen weekend in de Premier League de Merseyside derby door thuis met 2-0 te winnen van Everton.

Onderlinge ontmoetingen

Als we kijken naar het verleden lijkt de kans op een stuntje voor Newcastle niet bijzonder groot. Van de laatste 10 onderlinge wedstrijden won Newcastle er namelijk geen een. Wel wist de ploeg 4 keer gelijk te spelen. Vorig seizoen eindigde het duel zowel thuis als uit voor Newcastle in een gelijkspel (1-1 en 0-0). Aan die resultaten van vorig seizoen zal Newcastle zich vandaag willen vasthouden.

De wedstrijd dit seizoen in Liverpool eindigde in een 3-1 overwinning voor de thuisploeg. Nadat Newcastle brutaal op voorsprong kwam zorgde Jota, Salah en Alexander-Arnold ervoor dat Liverpool toch won.

Afwezigen

Newcastle: Fraser, Hayden en Lewis.

Onzeker bij Newcastle: Trippier en Wilson.

Liverpool:

Onzeker bij Liverpool: Firmino, Jones en Tsimikas.

Newcastle United vs Liverpool betting tips & predictions!

Risky

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: