info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Nederland – Polen betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Nederland – Polen betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Na de overwinning in Belgie en Wales, mag Nederland vanavond aantreden in ons eigen kikkerlandje! Vanavond komt de laatste tegenstander uit de poule op bezoek, Polen. Onze Poolse vrienden kregen een flinke pak op de broek afgelopen woensdag in Belgie. Onze zuiderburen wonnen met 6-1.

Nederland

Na de masterclass tegen de Belgen, was het afgelopen woensdag billenknijpen tegen Wales. Louis van Gaal besloot alle 11 spelers die tegen Belgie speelden te wisselen. Gelukkig voor ons speelde Wales met champagne benen en ook heel wat wisselingen in de ploeg. Wales kwam in minuut 91 op gelijke hoogte, 2 minuten na de 1-1 scoorde Woutje Weghorst de 1-2 waardoor Nederland toch won.

Onder Louis van Gaal lijkt Nederland onklopbaar. Sinds zijn aanstelling verloor de ploeg nog geen wedstrijd. Nederland zal deze reeks vanavond willen doortrekken tegen Polen.

Polen

De Polen zullen met weinig vertrouwen richting Nederland reizen. Na de 6-1 nederlaag in Belgie zal het vertrouwen van Polen niet heel erg hoog zijn. Ondanks dat sterspeler Lewandowksi de Polen nog op voorsprong zette, was de rest van de wedstrijd niet aan te gluren vanuit Pools opzicht.

Polen won de eerste wedstrijd nog wel een week geleden. Toen was Polen met 2-1 te sterk voor Wales in eigen huis.

Onderlinge ontmoetingen

Polen en Nederland speelde vorig seizoen ook al tegen elkaar in de Nations League. Destijds won Nederland beide wedstrijden. In Nederland won Nederland met 1-0 door een doelpunt van Bergwijn en in Polen won Nederland vervolgens met 1-2 door doelpunten van Jozwaik, Depay en Wijnaldum. In de uitwedstrijd stond Nederland al na 6 minuten met 1-0 achter en kwam het pas in de 77ste minuut op gelijk hoogte. Wijnaldum scoorde vervolgens de winnende goal in de 84ste minuut.

Vanavond zijn we vooral benieuwd welke 11 van Gaal het veld op zal gaan sturen.

Nederland vs Polen betting tips & predictions!

  • Nederland wint (voor 1.37 keer je inzet bij Betcity)
  • Nederland over 1,5 doelpunt (voor 1.46 keer je inzet bij Betcity)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: