info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, NAC Breda – ADO Den Haag betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, NAC Breda – ADO Den Haag betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond gaan ook NAC en ADO beginnen aan de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. ADO eindigde 4de in de competitie, mede door de 6 punten in mindering aan het begin van het seizoen. NAC werd 8ste en lijkt de laatste weken goed in vorm.

NAC Breda

Er staat weer een ouderwets avondje nac op het programma. Ook vanavond zal het weer gaan spoken in Breda. Het stadion zal vol zitten en de supporters willen hun club maar al te graag richting de eredivisie hebben. Het belooft dan ook een mooie wedstrijd te worden.

Nac is dit seizoen erg goed in eigen huis. Er werd pas 2 keer verloren voor eigen publiek. Geen club verloor minder vaak in eigen huis. Wat wel opvalt is dat de ploeg al 7 keer gelijk speelde in eigen huis. De overige 10 wedstrijden werden gewonnen.

ADO Den Haag

ADO kreeg afgelopen weekend flink klop op bezoek bij kampioen Emmen. Er werd met 3-0 verloren. Geen goede generale voor de lastige uitwedstrijd van vanavond. Wat wel opviel is dat ADO deze wedstrijd met een volledig B-team speelde. Het eerste team zal dus uitgerust zijn voor vanavond.

ADO is buitenshuis redelijk wisselvallig dit seizoen. Bij jong az en vvv werd gewonnen, maar bij laagvlieger Dordrecht werd met 3-1 verloren. ADO won 10 keer buitenshuis, speelde 3 keer gelijk en verloor 6 keer.

Onderlinge ontmoetingen

Dit seizoen verdeelde de ploegen de puntjes netjes onderling. In Breda werd het eerder dit seizoen 3-0 voor NAC en in Den Haag won ADO met 4-1 op dat gebied zijn beide dus precies in evenwicht dit seizoen.

In de Eredivisie speelde ADO en NAC de laatste jaren vaak tegen elkaar. Wat op valt is dat van de laatste 8 keer het 4 keer in 1-1 eindigde.

Spelers om in de gaten te houden

Thomas Verheydt is toch wel de man van het seizoen bij ADO, de spits maakte dit jaar al 30 doelpunten en gaf 8 assist. In de thuiswedstrijd scoorde hij 2x tegen NAC eerder dit seizoen.

Ook Sem Steijn draait een goed seizoen. De zoon van Maurice Steijn maakte er dit seizoen al 15 en gaf 4 assist. Een aantal waar vader Steijn vast erg trots op is.

NAC Breda – ADO Den Haag betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: