info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Milan moet vanavond winnen om bovenaan de ranglijst te blijven!

VOORBESCHOUWING, Milan moet vanavond winnen om bovenaan de ranglijst te blijven!

AC Milan zal ernaar streven om hun voorsprong op nummer 2 Inter Milan uit te breiden door vrijdag avond in eigen huis te winnen van het met de vorm worstelende Udinese.

Milan heeft twee punten voorsprong op aartsrivalen Inter en de derde plaats Napoli, hoewel Inter een wedstrijd minder gespeeld heeft op de andere 2 koplopers.

Aan de andere onderkant van de ranglijst staat Udinese op de zestiende plek, drie punten verwijderd van de degradatiezone en maar liefst 31 punten achter Milan.

AC Milan gaat de confrontatie van vrijdag tegemoet met een ongeslagen reeks van vier wedstrijden in de Serie A, na twee overwinningen en twee gelijke spelen te hebben behaald sinds het verlies tegen Spezia medio januari. Ze hebben slechts één van hun vorige acht competitiewedstrijden verloren, waarbij ze vijf overwinningen en twee gelijke spelen veiligstelden.

Met 52 goals op hun naam is Milan de op twee na hoogste scorer in de Serie A. Dat gezegd hebbende, kregen ze meer goals tegen dan vier van hun rivalen. Milan heeft het grootste deel van het seizoen een inhaalslag gemaakt, maar de recente wankel van Inter heeft hen in staat gesteld de titelrace in eigen handen te nemen.

Aan de andere kant loopt Udinese een reëel gevaar om dit seizoen te degraderen als ze de zaken niet vrij snel op orde krijgen. Ze zijn er dit seizoen in geslaagd om slechts vijf van hun 24 Serie A-wedstrijden te winnen, waarbij ze tien gelijke spelen en negen nederlagen noteerden.

Udinese wist afgelopen weekend een indrukwekkend 1-1-gelijkspel veilig te stellen met Lazio. Ze hebben echter slechts twee van hun vorige 12 competitie-uitjes gewonnen. Aangezien negen van de afgelopen tien Serie A-wedstrijden van Udinese meer dan 1,5 doelpunten hebben opgeleverd, zou het duel van vrijdag voor veel actie moeten zorgen.

Head-to-head: Udinese is er slechts in geslaagd om één van hun laatste negen Serie A-ontmoetingen met AC Milan te winnen. Een interessant feitje is dat beide teams wisten te scoren in de laatste vier ontmoetingen tussen de twee teams.

Teamnieuws: AC Milan lijkt vrijdag zonder het geblesseerde trio Simon Kjaer, Zlatan Ibrahimovic en Marko Lazetic te zitten.

Udinese heeft ook een aantal zorgen over blessures in de aanloop naar het duel van vrijdag, waarbij Antonio Santurro en Bram Nuytinck naar verwachting zullen missen.

Voorspelling

AC Milan wint de wedstrijd met -1 handicap

Olivier Giroud scoort een doelpunt

AC Milan scoort over 1.5 teamgoals

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: