info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Middlesbrough ontvangt Tottenham in de strijd voor de FA Cup!

VOORBESCHOUWING, Middlesbrough ontvangt Tottenham in de strijd voor de FA Cup!

Middlesbrough verwelkomt Tottenham Hotspur dinsdag avond in het eigen huis, het Riverside Stadium in de vijfde ronde van de FA Cup. Beide partijen zullen er vanavond alles aan doen om te winnen.

Middlesbrough bevind zich niet in een hele goede doen, zij wonnen maar drie van hun laatste acht wedstrijden. Middlesbrough komt van een 3-2 nederlaag tegen Barnsley uit de Championship. Tottenham Hotspur won dit weekend overtuigend met 4-0 van Leeds United. Het team van Antonio Conte waait momenteel warm en koud. De Spurs hebben sinds eind december geen back-to-back games meer gewonnen.

Spurs bereikte de vijfde ronde van de FA Cup door Morecambe met 3-1 en Brighton met 3-1 te verslaan. Sinds hij Brighton in de vierde ronde van de FA Cup versloeg, heeft Spurs een record van 2W-0D-3L in alle competities neergezet.

Middlesbrough bereikte de vijfde ronde van de FA Cup met een 3-2 overwinning op Mansfield Town. Ze gingen in de vierde ronde naar Old Trafford en speelden aan het einde van de extra tijd 1-1 gelijk. Middlesbrough won de wedstrijd na strafschoppen. Een geweldige prestatie van de club.

De Boro doen het dit seizoen erg goed in eigen huis. Ze hebben een thuisrecord van 11W-2D-4L in alle competities. Middlesbrough scoorde 27 doelpunten en kreeg 15 keer tegen.

Tottenham Hotspur heeft een slecht uitrecord. Conte’s team heeft een uitrecord van 7W-4D-9L in alle competities. Tottenham Hotspur scoorde 23 keer en kreeg 27 goals tegen in alle competities.

Middlesbrough en Spurs ontmoetten elkaar al eens eerder in de FA Cup 2019-20. De teams speelden 1-1 gelijk in het Riverside Stadium nadat Tottenham Hotspur thuis met 2-1 won. Tottenham is ongeslagen in vijf wedstrijden op rij in alle competities tegen Middlesbrough.

Conte heeft vier spelers op de blessurelijst en alle vier zullen de wedstrijd waarschijnlijk missen. Oliver Skipp is uitgeschakeld door een liesblessure. Japhet Tanganga heeft een knieblessure. Rodrigo Bentancur heeft een enkelblessure en zal hoogstwaarschijnlijk uit de FA Cup vijfde ronde zitten. Lucas Moura miste de overwinning van het team tegen Leeds United en zal woensdag waarschijnlijk ook niet spelen.

Voorspelling

  • Tottenham verliest de wedstrijd niet
  • Beide teams weten te scoren
  • Harry Kane scoort een doelpunt
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: