info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Middlesbrough – Cardiff City betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Middlesbrough – Cardiff City betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Middlesbrough heeft een overwinning nodig om hun magere hoop op promotie nieuw leven in te blazen als ze Cardiff City ontvangen in een midweekse Championship wedstrijd. Beide ploegen zijn de laatste tijd niet op hun best geweest, maar Boro rekent op de steun van de thuispubliek om hen een voorsprong te geven.

Middlesbrough

Met vijf punten achterstand op de top zes en nog drie wedstrijden te spelen, gaat Middlesbrough woensdag de strijd aan met de hoop op play-offs. Ze hebben de laatste tijd moeite om hun beste vorm te vinden en zijn nog zonder overwinning in hun laatste vijf Championship wedstrijden.

Hoewel de slechte reeks zorgwekkend is, begint Middlesbrough de laatste tijd tekenen van verbetering te vertonen. Onlangs hielden ze Bournemouth op een 0-0 gelijkspel en ook in hun vorige wedstrijd afgelopen zaterdag speelden ze 1-1.

Voor hun recente strijd, was het Riverside Stadium een solide bolwerk voor Middlesbrough en manager Chris Wilder zal voelen dat ze een overwinning verdienen voor hun fans. Ze hebben dit seizoen al een aantal grote ploegen verslagen, waaronder Luton Town en Nottingham Forest in eigen huis.

Cardiff City

Het seizoen lijkt met een sisser af te lopen voor Cardiff City, dat op dit moment gewoon doorgaat. Ze hebben hun Championship status voor een nieuw seizoen behouden, maar zijn ver verwijderd van de top 10 positie.

Cardiff City’s recente vorm lijkt hun huidige situatie te weerspiegelen, want ze hebben slechts één overwinning uit hun laatste vijf wedstrijden. De mannen van Steve Morison hebben vier nederlagen geleden in die reeks en werden met 1-0 verslagen door Sheffield United in hun vorige wedstrijd.

De zaken gaan verrassend iets beter voor Cardiff City op hun reizen met overwinningen op QPR en Reading onder hun resultaten weg van huis. Ze hebben echter hun laatste twee uitwedstrijden verloren met een 2-1 nederlaag bij Hull City voorafgaand aan het verlies bij Sheffield United.

Recente ontmoetingen

Middlesbrough is ongeslagen in de laatste drie wedstrijden tegen Cardiff City en boekte in oktober een 2-0 overwinning in de heenwedstrijd.

Valt er nog iets op?

Verdedigen is een groot probleem geweest voor Middlesbrough en Cardiff City wat betekent dat beide teams waarschijnlijk zullen scoren. Meer dan 2.5 doelpunten kan ook overwogen worden!

Deze Engelse Championship wedstrijd tussen Middlesbrough en Cardiff City wordt gespeeld op 27 Apr, 2022 en de aftrap is om 20:45. Kijk hieronder voor de beste Middlesbrough vs Cardiff City voorspellingen. U kunt ook onze speciale voorbeschouwingen sectie bezoeken voor de meest up-to-date voorbeschouwingen.

Middlesbrough – Cardiff City Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: