info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Melbourne Victory – Brisbane Roar betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Melbourne Victory – Brisbane Roar betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij de Jack’s Casino? Registreer je dan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Melbourne Victory zal voortbouwen op hun indrukwekkende overwinning op kampioen Melbourne City en zal halverwege de week de Brisbane Roar in de A-League ontmoeten.

Melbourne Victory was opgetogen na hun 3-0 overwinning op Melbourne City in hun laatste wedstrijd in de A-League. Jake Brimmer opende al vroeg in de wedstrijd de score en Marco Rojas scoorde tweemaal.

Het was Melbourne Victory’s derde opeenvolgende overwinning en ze waren in goede vorm. De ploeg van Tony Popovich was ook solide aan de achterkant en hield de nul in drie wedstrijden.

AAMI Park is ook een goed jachtterrein voor Melbourne Victory, die ongeslagen is in hun laatste vijf thuiswedstrijden en drie overwinningen in de serie heeft behaald.

De recente vorm van de Brisbane Roar staat in schril contrast met Melbourne Victory, aangezien ze slechts één van hun laatste vijf wedstrijden hebben gewonnen. Ze zijn verre van een plek in de play-offs en staan ​​dichter bij de onderkant van het klassement dan de top zes.

Warren Moon’s elftal kwam na een 1-1 gelijkspel met Western Sydney Wanderers in hun vorige A-League-wedstrijd. Ze kwamen voor rust op achterstand en moesten wachten tot blessuretijd toen James O’Shea de gelijkmaker maakte vanaf de penaltystip.

Het resultaat bestendigde de slechte reputatie van de Brisbane Roar op de weg, aangezien ze het hele seizoen slechts één uitoverwinning boekten. Ze leden in deze periode ook zeven nederlagen weg van huis.

Recente ontmoetingen

Melbourne Victory leidt met 26-18 en heeft negen van hun vorige 53 wedstrijden tegen de Brisbane Roar gelijkgespeeld. Victory zorgde ook voor een 3-0 overwinning in de eerste ontmoeting van de teams in november.

Spelers om in de gaten te houden

Marco Rojas scoorde de laatste wedstrijd en bracht dit seizoen zijn totaal op vijf in de A-League. De spits zal een favoriet zijn voor Melbourne Victory. Voor een doelpuntje van Marco krijg je 3 keer je inzet bij BetCity.

Is er nog iets dat opvalt?

Melbourne Victory en Brisbane Roar hebben counter-attack kwaliteiten, beide teams scoren voor 1.73 keer je inzet bij BetCity is dus geen gekke keuze! In twee van de laatste drie ontmoetingen zijn meer dan 3,5 doelpunten gescoord. Een veiligere optie is hier meer dan 2.5 voor 1.71 keer je inzet bij BetCity.

Melbourne Victory scoorde in beide helften in hun laatste confrontatie met de Brisbane Roar, een veiligere optie vind ik Melbourne scoort meer dan 1.5 teamgoals voor 1.62 keer je inzet bij BetCity.

Deze A-League wedstrijd tussen Melbourne Victory en Brisbane Roar begint op 12 april 2022 om 11:05 uur. Bekijk hieronder de topvoorspellingen voor Melbourne Victory vs. Brisbane Roar. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste preview.

Melbourne Victory vs Brisbane Roar Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: