info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Manchester United – Chelsea betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Manchester United – Chelsea betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Naast de Europese halve finales deze week, staat er in Engeland vanavond weer een topper op het programma. Nummer 3 Chelsea gaat op bezoek bij nummer 6 United. United zal vanavond moeten winnen willen zij nog Champions League halen volgend seizoen.

Manchester United

United mag voor de derde wedstrijd op rij een topper gaan spelen. Na Liverpool en Arsenal, die beide behoorlijk dik werden verloren. Er zal vanavond uit een ander vaatje moeten worden getapt.

United is wel goed in vorm in eigen huis. Uit de laatste 10 thuiswedstrijden haalde United 21 punten. Er werd 6 keer gewonnen, 3 keer gelijk gespeeld en maar 1 keer verloren. Doelpunten maken is wel een dingetje voor United. In die 10 wedstrijden scoorde ze maar 15 doelpunten.

United staat momenteel op een 6de plek met 54 punten, 6 punten achter op Arsenal dat vierde staat. Arsenal heeft een wedstrijd minder gespeeld en United heeft sowieso maar 4 wedstrijden te spelen inclusief die van vanavond. Het zal dan ook lastig worden voor United om volgend jaar Champions League te spelen.

Chelsea

Chelsea zal zich gaan voorbereiden op de FA cup finale. Die finale is het laatste hoogtepunt voor Chelsea dit seizoen. De ploeg staat op een derde plek en lijkt Champions League voetbal al definitief binnen te hebben.

Wat opvalt is het goede presteren van Chelsea buitenshuis. Maar 1 ploeg haalt meer punten in uitwedstrijden en dat is koploper Manchester City. Uit 16 uitwedstrijden haalde Chelsea 36 punten. De laatste 4 wedstrijden werden allemaal gewonnen.

Onderlinge ontmoetingen

De eerdere wedstrijd dit seizoen in Londen eindigden in een 1-1 gelijkspel. Sancho en Jorginho (penalty) zorgde voor de goals. Vorig seizoen werden beide wedstrijden 0-0. Weinig goals dus in de 3 laatste head-2-heads.

Afwezigen

United: Cavani, Fred, Greenwood, Maguire, Pogba, Sancho en Shaw.

Vraagteken bij United:

Chelsea: Barkley, Chilwell, Hudson-Odoi en Kovacic.

Vraagteken bij Chelsea: Christensen, James en Rudiger.

Manchester United vs Chelsea Betting tips & predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: