info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Manchester City – Watford betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Manchester City – Watford betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Manchester City speelt vanmiddag om 4 uur thuis tegen Watford. Watford speelt tegen degradatie maar zal helaas een tot op het bot gemotiveerd City gaan treffen. City kan zich geen misstap meer veroorloven in de race om het kampioenschap.

Manchester City

Nog 6 wedstrijden te gaan voor City in de competitie dit seizoen. Het is ongekend spannend bovenin de Premier League, met 1 punt verschil tussen City en Liverpool zal City vanavond er alles op alles aan doen om te winnen tegen Watford.

City heeft afgelopen week de kater van de nederlaag in de halve finale van de FA cup kunnen wegspoelen met een 3-0 overwinning op Brighton. Het vertrouwen zal groot zijn voor de wedstrijd van vanmiddag.

Watford

Watford zal met de staart tussen de benen richting Manchester vertrekken. De reden is toch wel de laatste twee gespeelde competitie wedstrijden die ze daar speelden. In 2019 verloor Watford met 8 en 6-0 bij City. Geen goede vooruitzichten.

Watford verloor 6 van de laatste 8 wedstrijden. En in de laatste 5 uitwedstrijden haalde de ploeg wel 7 punten met onder andere een gelijkspel op Old Trafford.

Onderlinge ontmoetingen

Voor een thuisoverwinning van City krijg je 1.11. Dat levert dus niet echt veel op. Die 1.11 is gebaseerd op het feit dat in de historie Watford pas 1 punt haalde in Manchester. In 2006 eindigde de wedstrijd in 0-0. De andere 9 wedstrijden werden gewonnen door City met een doelsaldo van 34 voor en 4 tegen.

Voorspelling

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: