info@bet-experts.nl

mancity - sporting cp
mancity - sporting cp

VOORBESCHOUWING, Manchester City speelt voor niks vanavond..

VOORBESCHOUWING, Manchester City speelt voor niks vanavond..

Op woensdag 9 maart start de tweede ronde van de kwartfinale van de Champions League, met onder meer de ontmoeting tussen Manchester City en Sporting CP.

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

De wedstrijd wordt gespeeld in het Etihad Stadium en de gastheren hebben de touwtjes stevig in handen na de 5-0 zege in de eerste ronde in Portugal.

Manchester City begint aan de wedstrijd na een geweldige 4-1 overwinning op de lokale rivalen Manchester United afgelopen weekend.

Bij rust leidde Manchester City met 2-1 en in de tweede helft domineerde het de tegenstander met nog twee doelpunten en nam met 5-0 de punten mee naar Engeland.

Door dit resultaat heeft Manchester City hun laatste drie wedstrijden in alle competities gewonnen.

Naast de overwinning op Manchester United versloeg de ploeg van Pep Guardiola in de Premier League Everton uit en in de FA Cup Peterborough ook buiten eigen huis.

Vorm Manchester City

Manchester City heeft slechts 1 van hun 17 laatste wedstrijden in alle competities verloren en dat was thuis tegen Tottenham Hotspur in de Premier League.

Manchester City heeft in 9 van hun 10 laatste thuiswedstrijden in de Champions League 2 of meer doelpunten gemaakt en beide teams hebben in elk van hun laatste 3 thuiswedstrijden gescoord.

Vorm Sporting CP

Sporting CP reist af naar het Etihad Stadium in de wetenschap dat het een onmogelijke opgave wacht na een zeer teleurstellende eerste leg in Lissabon.

Echter reizen ze af naar het Etihad Stadium met een 2-0 thuisoverwinning op Arouca afgelopen weekend.

Dat resultaat betekent dat Sporting CP ongeslagen is in 3 van hun laatste 4 wedstrijden in alle competities. Ze versloegen Estoril met 3-0 in eigen huis en speelden met 1-1 gelijk bij Maritimo in de Primeira Liga.

Sporting CP is ongeslagen gebleven in 9 van hun laatste 10 uitwedstrijden!

Hun vorm in de Champions League is echter een stuk slechter, ze verloren 4 van hun laatste 5 uitwedstrijden in het miljardenbal.

Een interessant feitje is dat beide teams hebben gescoord in 5 van Sporting CP’s laatste 7 uitwedstrijden in de Champions League.

Teamnieuws

Team nieuws: Manchester City moet het stellen zonder de geschorste full-back Kyle Walker. Cole Palmer, Ruben Dias en Nathan Aké zijn geblesseerd, maar Guardiola kan nog steeds gebruik maken van de mogelijkheid om zijn team te laten rouleren.

Sporting CP heeft geen grote blessureproblemen voor de wedstrijd, maar middenvelder Matheus Nunes is geschorst.

Voorspelling

Opzoek naar de voorbeschouwing van de geweldige wedstrijd vanavond tussen Real Madrid en Paris Saint Germain, druk dan HIER!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: