info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Manchester City – Liverpool betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Manchester City – Liverpool betting tips & voorspellingen!

Manchester City en Liverpool hebben de afgelopen vijf jaar de Premier League gedomineerd en deze titanenstrijd bij Etihad zou dit seizoen het spel kunnen worden dat het lot van de kroon bepaalt.

Aan het begin van het seizoen leek het erop dat City de titel zou pakken, want ze wonnen in januari 12 wedstrijden en namen een voorsprong van 14 punten op The Reds.

Maar sindsdien hebben de kampioenen meerdere keren een fout gemaakt en heeft Liverpool sterk gereageerd. Jurgen Klopp won 10 op rij in de competitie en bracht de achterstand terug tot één punt.

Een nieuwe triomf bij Etihad zou Liverpool terug naar de top brengen, maar de ploeg van Pep Guardiola zal de kroon niet zonder slag of stoot opgeven en we zouden een herhaling kunnen zien van de opwindende piek van 2018/19 die duurde tot de allerlaatste dag.

Beide teams warmden op dezelfde manier op als deze crisiswedstrijd, wonnen afgelopen weekend de Premier League met 2-0 van degradatiekandidaten en wonnen vervolgens midweek in de kwartfinales van de Champions League.

Niets scheidt deze teams in deze 90 minuten, die een spannende 90 minuten beloven te worden aangezien de titelrace een spannend einde nadert.

Onderlinge ontmoetingen

Manchester City heeft de laatste tijd het meeste gewonnen van Liverpool. Hij verloor slechts één van de laatste acht wedstrijden tegen Liverpool. Maar vier van die wedstrijden eindigden in een patstelling, waaronder de 2-2 thriller toen de teams eerder dit seizoen tegenover elkaar stonden op Anfield (zie hieronder) en een 1-1 gelijkspel op hun laatste trip naar Etihad.

Spelers om in de gaten te houden

Phil Foden maakte halverwege de week grote indruk vanaf de bank met zijn stijlvolle pass om het gat in de Atletico-defensie te vinden en een assist te geven op winnende doelpunt die Kevin de Bruyne maakte. De vleugelspeler wist te scoren in de laatste twee ontmoetingen met Liverpool en geeft 3.70 keer je inzet bij BetCity.

Mo Salah heeft de laatste tijd een droge periode gehad. Hij scoorde al vijf wedstrijden niet voor club en land. Dit suggereert dat de talisman van Liverpool een doelpunt verdient, voor 2.85 keer je inzet bij BetCity.

Wat valt er nog meer op?

Wedstrijden kunnen vaak spannend maar saai zijn als de inzet zo hoog is, maar deze teams bieden meestal veel entertainment wanneer ze tegen elkaar moeten. Zes van de laatste zeven ontmoetingen gingen gelijk op, met meer dan 2,5 doelpunten in vijf van hen.

Dit suggereert dat we hier een paar goals zouden moeten zien, BTTS voor 1.60 keer je inzet bij BetCity is een mooie optie. Meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd geeft 1.72 keer je inzet bij BetCity. Een doelpunt in beide helften geeft 1.58 keer je inzet bij BetCity.

Deze Engelse Premier League-wedstrijd tussen Manchester City en Liverpool wordt gespeeld op 10 april 2022, om 17.30 uur. Bekijk hieronder de beste voorspellingen voor Manchester City vs Liverpool. U kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de meest actuele previews.

Manchester City vs Liverpool Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: