info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Manchester City – Liverpool betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Manchester City – Liverpool betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Fans hopen dat Liverpool en Manchester City nog een thriller zullen afleveren wanneer de twee beste teams van Engeland elkaar ontmoeten in de halve finale van de FA Cup.

De wedstrijd van afgelopen weekend in het Etihad Stadium werd gezien als een potentiële titelbeslisser, maar opnieuw konden de twee topteams niet van elkaar worden gescheiden, aangezien ze voor de tweede keer in het Premier League-seizoen met 2-2 gelijkspeelden.

Diezelfde week versloeg Manchester City Atletico Madrid in Spanje en nam Liverpool het thuis op tegen Benfica, waar ze 3-3 gelijkspeelde, weliswaar met een B team.

Ze zullen elkaar waarschijnlijk ontmoeten in de finale om het grootste prijzengeld van Europa, dus het is onwaarschijnlijk dat deze FA Cup-wedstrijd de laatste ontmoeting van het seizoen voor de reuzen zal zijn.

De ploeg van Jürgen Klopp jaagt nog steeds op een ongekende vier overwinningen van de Premier League.

Er moet iets gebeuren op Wembley en het zal interessant zijn om te zien of Guardiola Klopp kan inhalen om een ​​baken te zetten voor de rest van het seizoen.

Recente titels

City verloor slechts één van hun laatste negen wedstrijden tegen Liverpool, hoewel vijf daarvan in een gelijkspel eindigden. De laatste FA Cup-wedstrijd was de 1-0 overwinning van Liverpool in 2003, maar ze troffen elkaar op Wembley in de Community Shield van 2019 (hieronder), die City won na penalty’s na een 1-1 gelijkspel.

Spelers om in de gaten te houden

Het tempo van Raheem Sterling vormde een enorme bedreiging voor de hoge verdediging van City tegen Liverpool, met slechts een nipt buitenspeldoel waardoor hij afgelopen weekend niet kon scoren. Voor één treffer van de vleugelspeler vandaag krijg je 3.35 keer je inzet bij BetCity.

Sadio Mané leek weer op zijn best bij Liverpool in het Etihad en toen Klopp hem in de tweede helft verving, was het verrassend dat de wedstrijd nog steeds gelijk was. De Senegalese spits staat op 3.45 bij BetCity.

Is er nog iets dat opvalt?

De halve finales van de beker zijn meestal minder spannend, daarom gok ik dat er vandaag minder doelpunten zullen vallen. Voor minder dan 3.5 doelpunten krijg je 1.46 keer je inzet bij BetCity.

De FA Cup-wedstrijd tussen Manchester City en Liverpool begint op 16 april 2022 om 16.30 uur. Bekijk hieronder de beste Manchester City vs Liverpool-voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Manchester City – Liverpool Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: