info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Luton Town – Huddersfield Town betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Luton Town – Huddersfield Town betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Luton Town ontvangt Huddersfield Town in de heenwedstrijd van de halve finale van de Championship Playoffs. Beide teams zijn in uitstekende vorm en lijken vrijdag aan elkaar gewaagd.

Luton Town sloot hun reguliere seizoen af ​​met een 1-0 thuisoverwinning op Reading. De Royals stelden het team op de proef maar Harry Konik maakte vlak voor rust het enige doelpunt.

De Hatters leken de weg te zijn kwijtgeraakt in de laatste weken van het reguliere seizoen en verloren met 7-0 van kampioen Fulham in hun voorlaatste wedstrijd. Een overwinning op Reading was echter voldoende om een ​​plek in de play-offs veilig te stellen.

Luton Town zal ernaar streven hun recente thuisvorm te behouden in hun eerste wedstrijd op vrijdag. De kant van Nathan Jones is ongeslagen in hun laatste vijf wedstrijden op Kenilworth Road, hoewel twee daarvan in een gelijkspel eindigden.

Huddersfield Town won ook hun laatste reguliere competitiewedstrijd door Bristol City thuis met 2-0 te verslaan. Weddenschappen van Harry Toffolo en Danny Ward bezorgden hen voor rust een 2-0 voorsprong en ze behielden de overwinning.

De Terriers waren het te kloppen team in de laatste weken van het reguliere seizoen, en ze gaan sterk op weg naar de play-offs. De ploeg van Carlos Corberan is ongeslagen in hun laatste zeven Championship-wedstrijden, met zes overwinningen in de reeks.

Huddersfield Town heeft ook een goede reeks recente uitwedstrijden achter de rug en verloor slechts twee van hun laatste 15 uitwedstrijden. In hun laatste wedstrijd versloegen ze Coventry City met 2-1.

Onderlinge ontmoetingen

De laatste keer dat Huddersfield Town Luton Town met 2-0 versloeg, was in april. De voorgaande drie wedstrijden zijn echter allemaal in remise geëindigd, waaronder een 0-0 gelijkspel in de vorige ontmoeting op Kenilworth Road.

Spelers om in de gaten te houden

Luton Town zit nog zonder topscorer Ilya Adebayor, dus Harry Konik is vrijdag de man om naar te kijken. De spits heeft dit seizoen 12 titeldoelpunten gescoord, waaronder een laatste wedstrijdoverwinning.

Danny Ward, die in de laatste wedstrijd ook een doelwit was voor Huddersfield Town, heeft 14 goals in de reguliere competitie. Als de aanvaller op enig moment bij bet365 3/1 scoort, is het misschien de moeite waard om naar hem te kijken.

Deze kampioenschapswedstrijd tussen Luton Town en Huddersfield Town begint op 13 mei 2022 om 20:45 uur. Bekijk hieronder de beste voorspellingen voor Luton Town vs Huddersfield Town.

Luton Town – Huddersfield Town betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: