info@bet-experts.nl

arsenal
arsenal

VOORBESCHOUWING, London Derby Arsenal verwelkomt Brentford in het Emirates Stadium

VOORBESCHOUWING, London Derby Arsenal verwelkomt Brentford in het Emirates Stadium

We hebben een volledige speelronde om naar uit te kijken in de Engelse Premier League in het weekend, inclusief de ontmoeting tussen Arsenal en Brentford op zaterdag 19 februari.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Emirates Stadium en de gastheren beginnen het weekend op de 6e plaats met 39 punten, terwijl de bezoekers op de 14e plaats staan ​​met 24 punten.

Arsenal won zijn vorige wedstrijd van Wolverhampton Wanderers met 1-0. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 25e minuut en het was een belangrijke overwinning voor Arsenal, aangezien ze geen van hun vorige 5 wedstrijden in alle competities hadden gewonnen.

Arsenal werd thuis in de Premier League op een 0-0 gelijkspel gehouden door Burnley, uitgeschakeld in de League Cup door Liverpool en uitgeschakeld in de FA Cup door Nottingham Forest. Ook thuis in de Premier League werd er met 2-1 verslagen door titelverdediger Manchester City.

De resultaten in de Premier League laten zien dat Arsenal moeilijk te verslaan zijn, ze hebben slechts 1 van hun 7 meest recente competitiewedstrijden verloren.

The Gunners zijn ongeslagen in 9 van hun laatste 10 Premier League-thuiswedstrijden en ze hebben de nul gehouden in 5 van hun laatste 6 Premier League-wedstrijden.

Brentford speelde 0-0 thuis tegen Crystal Palace afgelopen weekend. Ondanks het feit dat het maar een punt was, was het een belangrijk resultaat voor Brentford, aangezien ze elk van hun vorige 6 wedstrijden in alle competities hadden verloren.

De Bees werden verslagen door Southampton, Liverpool en Manchester City uit in de Premier League, plus Manchester United en Wolverhampton Wanderers thuis. Brentford werd ook uitgeschakeld in de FA Cup door Everton.

De vorm in de Premier League laat zien dat Brentford moeite heeft om wedstrijden te winnen en ze hebben geen van hun 6 meest recente competitiewedstrijden gewonnen, waarbij ze 5 van die 6 wedstrijden hebben verloren.

Ze hebben elk van hun laatste 4 uitwedstrijden in de Premier League verloren en ze hebben geen van hun laatste 8 competitiewedstrijden op de weg gewonnen.

Brentford scoorde in 3 van hun laatste 4 uitwedstrijden in de Premier League geen doelpunt.

Teamnieuws en Arsenal zullen zonder geschorste aanvaller Gabriel Martinelli zijn na zijn rode kaart bij Wolves. Takehiro Tomiyasu is in twijfel door een kuitblessure.

Brentford zit zonder het geblesseerde duo Tariqe Fosu en Julian Jeanvier. Er zijn twijfels over de fitheid van spits Ivan Toney.

Voorspelling

Gezien de recente Premier League-vorm van beide teams, moet Arsenal de duidelijke favoriet zijn om het maximale aantal punten te pakken. 

  • Arsenal wint de wedstrijd
  • Saka scoort een doelpunt

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: