info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Villarreal betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Villarreal betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond staat de tweede halve finale op het programma. Op papier een stuk minder dan die van gisteravond. Vooraf zou je zeggen dat Villarreal een koud kunstje zou moeten zijn voor Liverpool. Maar dat dachten we bij Juventus en Bayern München ook. Inmiddels weten we dus wel beter.

Liverpool

Liverpool gaat een prachtig einde van het seizoen tegemoet. Of het ook daadwerkelijk prachtig zal gaan worden, dat heeft de ploeg in eigen hand. Liverpool kan nog kampioen worden, de FA cup en dus ook nog steeds de Champions League winnen.

Liverpool haalde redelijk eenvoudig de halve finale. Inter bood nog wel wat tegenstand, in Italië won Liverpool met 0-2 en vervolgens werd het in Engeland nog spannend doordat Inter met 0-1 wist te winnen. In de kwartfinale werd vervolgens Benfica heel eenvoudig verslagen. In Portugal won Liverpool met 1-3 en de terugwedstrijd speelde Liverpool vervolgens 3-3 met een B-team.

Liverpool zit momenteel in de vorm van hun leven. De laatste weken werden wedstrijden tegen Everton, Manchester United en Manchester City gewonnen. Liverpool zal dus met veel vertrouwen toeleven naar vanavond.

Villarreal

Toch wel de vreemde eend in de bijt in deze halve finale van de Champions League. Villarreal verrasten vriend en vijand maar vooral Juventus en Bayern door beide ploegen uit de Champions League te knikkeren.

Villarreal staat hier verrassend in de halve finale maar zeker niet onverdiend. Aan de hand van Nederlander Arnaut Danjuma werd er bij vlagen heel goed voetbal gespeeld. Zeker thuis tegen Bayern speelde de Spanjaarden erg sterk. De 1-0 was een matige afspiegeling van de kansen verhouding.

Villarreal kan nog hoogstens Europa League voetbal halen volgend seizoen. Maar de ploeg lijkt wel op tijd in vorm te raken. Afgelopen weekend werd er gewonnen van Valencia met 2-0 en een week geleden werd er gewonnen bij Getafe met 1-2.

Onderlinge ontmoetingen

Liverpool en Villarreal speelden 1 keer eerder tegen elkaar. In 2016 ontmoetten beide teams elkaar al eens eerder in een halve finale. Destijds wel in de Europa League. Villarreal won in eigen huis met 1-0 maar de terugwedstrijd in Engeland werd overtuigend gewonnen door Liverpool met 3-0.

Liverpool verloor uiteindelijk wel de finale van Sevilla in 2016.

Wat valt er nog meer op?

Villarreal won de laatste 8 keer in Engeland NIET (3x gelijk en 5x verloren).

Afwezigen

Liverpool: –

Onzeker bij Liverpool: Firmino (Geblesseerd)

Villarreal: Moreno, A (Geblesseerd)

Onzeker bij Villarreal: Moreno, G (Geblesseerd)

Liverpool vs Villarreal Betting tips & predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: