info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Tottenham betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Tottenham betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Spektakel op de zaterdagavond in Engeland. Er staat weer een mooie topper op het programma. Liverpool mag op het eigen Anfield aantreden tegen Tottenham. Tottenham strijdt nog om een Champions League ticket, dus het zal niet gemakkelijk gaan worden voor Liverpool.

Liverpool

De kersverse Champions League finalist mag zich vandaag weer op gaan maken voor een topper. Liverpool weet dat het moet winnen, want elk puntverlies kan fataal zijn in de spannende titelrace met Manchester City.

Liverpool kan wel rekenen op een uitstekende thuisreeks. Er werd dit seizoen nog niet verloren in eigen huis. Van de 17 gespeelde thuiswedstrijden werden er 14 gewonnen en 3 gelijk gespeeld. Ook kreeg Liverpool maar 7 goals tegen in alle thuiswedstrijden en scoorde het 45 keer.

Tottenham

Nummer 5 Tottenham zal balen van deze lastige uitwedstrijd. Met nog 4 wedstrijden te spelen lijken zij en Arsenal(dat 4de staat) uit te gaan maken wie er het 4de Champions League ticket zal gaan bemachtigen. Tottenham zal moeten winnen vanavond om in de buurt te blijven. Volgende week speelt Tottenham thuis tegen Arsenal, en als Tottenham op 2 punten blijft staan hebben ze alles nog in eigen hand.

Tottenham draait redelijk in uitwedstrijden, van de 17 werden er 8 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 6 verloren. Uit de laatste 5 uitwedstrijden haalde Tottenham 10 punten. Leeds (0-4), Brighton (0-2) en Aston Villa (0-4) werden ruim verslagen. Bij Brentford werd het 0-0 en bij Manchester United werd met 3-2 verloren.

Onderlinge resultaten

De laatste overwinning van Tottenham op Liverpool was even zoeken, maar in 2012 wist Tottenham met 2-1 te winnen door goals van Gareth Bale en Aron Lennon. En de laatste overwining van Tottenham op Anfield dateert van 2011 toen Liverpool met 0-2 werd verslagen door goals van Rafael van der Vaart en Luka Modric.

Liverpool vs Tottenham betting tips & predictions!

Bet Builder

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: