info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Manchester United betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Manchester United betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Liverpool zet dinsdagavond op Anfield de titelrace in de Premier League voort tegen aartsrivaal Manchester United.

Acht dagen geleden slaagden de Reds er niet in om de leiding te nemen van Manchester City, dat met Etihad met 2-2 gelijkspeelde.

De ploeg van Jurgen Klopp versloeg Manchester City met 3-2 in het Wembley Stadium op zaterdag om de halve finale van de FA Cup te winnen, waardoor de hoop op een historische reeks van vier overwinningen in leven bleef.

De Merseysiders richten hun aandacht nu op de competitie en zien de wedstrijd van deze week tegen Manchester United als een nieuwe kans om te scoren in de titelrace.

De zoektocht van United naar een plaats in de top vier in de Premier League lijkt te zijn verdampt na een vernederende 1-0 nederlaag tegen Everton minder dan twee weken geleden.

Dankzij resultaten zoals de 3-2 overwinning van zaterdag op Norwich kunnen de Rode Duivels echter opnieuw strijden om de Champions League-kwalificatie.

Door een heftig incident met het overlijden van het ongeboren zoontje van Cristiano Ronaldo wat gister 18 april bekend gemaakt werd, verwacht ik niet dat hij vanavond aanwezig zal zijn bij de wedstrijd.

De ploeg van Jurgen Klopp is dit seizoen topscorer in de Premier League, met tot nu toe 79 doelpunten in 31 wedstrijden, een gemiddelde van meer dan 2,5 doelpunten per wedstrijd.

Bovendien hebben de titeljagende Reds twee of meer doelpunten gescoord in 25 van die 31 wedstrijden, waaronder 12/15 in hun hoofdkwartier in Merseyside.

Met dat in gedachten, plus dat United er niet in is geslaagd de nul te houden in 25 van hun 32 Premier League-wedstrijden, ben ik verheugd dat ik dinsdagavond ten minste twee doelpunten worden gemaakt door Liverpool.

Hoewel het uitteam van Ralph Rangnick rijk is aan aanvallend talent, scoorden de Rode Duivels dit seizoen niet meer dan één keer in negen van hun 15 uitwedstrijden.

Aangezien Liverpool dinsdagavond Manchester City kan overvleugelen met een overwinning, althans tijdelijk, zal ik ook de met sterren bezaaide ploeg van Jurgen Klopp steunen om beide helften te scoren voor 1.97 keer je inzet bij BetCity.

Over het algemeen heeft Liverpool in beide helften gescoord in 20 van hun 31 Premier League-wedstrijden (65%).

Deze Premier League-wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United begint op 19 april 2022 om 21:00 uur. Bekijk hieronder de beste Liverpool v Manchester United-voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Liverpool vs Manchester United Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: