info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Liverpool in eigen huis niet te stoppen!

VOORBESCHOUWING, Liverpool in eigen huis niet te stoppen!

Woensdag avond is Liverpool de gastheer en komt Norwich City op bezoek in de vijfde ronde van de FA Cup. The Reds versloegen Chelsea zondag in de dramatische finale op Wembley, waarbij Blues-doelman Kepa Arrizabalaga vanaf de penaltystip misde om de mannen van Jürgen Klopp de overwinning te bezorgen. Na 21 gescoorde penalty’s kwam er bij de 22ste een einde aan de penaltyreeks.

In de Premier League bedraagt ​​de kloof tussen nummer twee Liverpool en Norwich maar liefst 43 punten.

Dankzij de overwinning van zondag heeft Liverpool nu al hun vorige tien wedstrijden in alle competities gewonnen. Als je naar het grotere geheel kijkt, hebben de Reds een nederlaag vermeden in elk van hun laatste 13 wedstrijden, waarbij ze 11 overwinningen en twee gelijke spelen behaalden. In de FA Cup zijn de Merseysiders erin geslaagd om minstens twee doelpunten te maken in elk van hun laatste vier ontmoetingen.

Klopp’s ploeg versloeg Shrewsbury Town met 4-1 in hun eerste FA Cup-wedstrijd van het seizoen voordat ze Cardiff City met 3-1 versloegen in de vorige ronde.

Wat Norwich betreft , ze behaalden back-to-back 1-0 overwinningen op Charlton Athletic en Wolverhampton Wanderers om de vijfde ronde van de FA Cup te bereiken. Het is echter vermeldenswaard dat Norwich in deze fase van de competitie in vier van de afgelopen vijf seizoenen is uitgeschakeld. In de Premier League zijn de Canarische Eilanden erin geslaagd om slechts vier van hun 26 wedstrijden dit seizoen te winnen, waarbij ze vijf gelijke spelen en 17 nederlagen optekenden. Dean Smith’s elftal kopte woensdag de clash op een drie-game losing streak, na slechts een enkel doelpunt in die periode te hebben gescoord.

Head-to-head: Liverpool heeft Norwich dit seizoen al drie keer verslagen – twee keer in de Premier League en één keer in de EFL Cup.

The Reds wonnen elk van hun laatste zes ontmoetingen met de Canarische Eilanden in alle competities en scoorden in die tijd vijf keer meer dan 2,5 doelpunten.

Teamnieuws: Roberto Firmino en Thiago Alcantara lijken het duel van woensdag te missen door een blessure. Thiago liep een hamstringblessure op tijdens de warming-up voor de EFL Cup-finale van zondag.

Norwich zal voor de reis naar Anfield zonder het geblesseerde duo Adam Idah en Andrew Omabamidele moeten zitten. Jakob Sorensen is ook een twijfel.

Liverpool won dit weekend niet alleen de EFL Cup, maar ze strijden ook om de titel in de Premier League. Norwich daarentegen vecht om in de premier league te blijven.

Voorspelling

  • Liverpool wint de wedstrijd
  • Liverpool wint de wedstrijd met -1.5 handicap
  • Mohammed Salah scoort een doelpunt
  • Diogo Jota scoort een doelpunt
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: