info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Everton betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Everton betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Aan het einde van de middag is het weer tijd voor de Merseyside Derby. Om half 6 wordt er in Liverpool afgetrapt tussen de grootste rivalen uit Engeland. Dit jaar is het wel een bijzondere derby. De ene ploeg strijdt voor het kampioenschap en de andere strijd tegen degradatie. Grote belangen in deze mooie wedstrijd.

Liverpool

De ploeg van Klopp kent een druk einde van het seizoen. Er wordt nog op 3 fronten gestreden. Liverpool staat in de halve finale van de Champions League, de finale van de FA cup en doet ook nog mee voor het kampioenschap. De derby van vandaag zal voor Liverpool gezien worden als een tussendoortje.

Toch zal de ploeg waken voor onderschatting. Vorig seizoen werd er namelijk in eigen huis met 0-2 verloren van Everton. Er mag wel gezegd worden dat Liverpool in grootse vorm verkeerd. Deze week werd United nog met 4-0 vernederd en vorig weekend won Liverpool nog de halve finale van de FA cup bij City.

De laatste nederlaag van Liverpool in de competitie is sowieso alweer even geleden. Leicester was de laatste ploeg die Liverpool in de Premier League wist te verslaan. Dat was op 28 december 2021. Liverpool is dit jaar nog ongeslagen in eigen huis. Van de 16 gespeelde thuiswedstrijden werden er 13 gewonnen en 3 gelijk gespeeld. In die 16 wedstrijden scoorde Liverpool al 43 keer en kreeg het er maar 7 om de oren.

Everton

Voor de ploeg van Donny van de Beek is het een rare gewaarwording, na jaren in het linker rijtje strijdt de ploeg nu ineens tegen degradatie. Momenteel staat Everton op een 17de plek met 1 punt voorsprong op de 18de plek die degradatie betekent. Wel heeft Everton een wedstrijd minder gespeeld.

Everton zal met weinig vertrouwen toeleven naar de wedstrijd van vandaag in de wetenschap dat het in uitwedstrijden nog niet echt wil vlotten dit jaar. In de 15 gespeelde uitwedstrijden werd er pas 1 keer gewonnen en 3 keer gelijk gespeeld. De andere wedstrijden werden allemaal verloren. Er is ook geen ploeg die minder punten haalt in uitwedstrijden dan Everton.

De laatste twee wedstrijden werden niet verloren door Everton. Thuis tegen Leicester werd er een puntje behaald en Manchester United werd in eigen huis verslagen door Everton. Belangrijke punten voor Everton in de strijdt tegen degradatie.

Onderlinge ontmoetingen

Dat het een echte derby is blijkt wel uit de uitslagen van de onderlinge resultaten. Over het algemeen weet Everton het Liverpool erg moeilijk te maken. Zo haalde Everton vorig jaar 4 punten tegen Liverpool.

Eerder dit seizoen won Liverpool vrij eenvoudig van Everton. Op Goodison Park won Liverpool met 1-4. Henderson, Jota en Salah 2x scoorde de goals voor Liverpool.

Afwezigen

Liverpool: Firmino

Everton: Davies, Patterson en Townsend

Voorspelling

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: