info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Benfica betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Liverpool – Benfica betting tips & voorspellingen!

Vanavond mag Benfica gaan proberen de 1-3 thuisnederlaag goed te gaan maken. Op Anfield wordt eigenlijk een vrij simpele avond verwacht voor de thuisploeg. Over het algemeen is Benfica beter als de tegenstander de bal heeft en zij zelf kunnen counteren. Maar door de nederlaag zal Benfica het toch anders moeten gaan doen.

Liverpool

Voor Liverpool lijkt het een makkelijke avond te gaan worden. In Lissabon werd Benfica in eigen huis redelijk eenvoudig opzij gezet. Doordat Benfica zal moeten komen, zullen zij ruimtes moeten gaan weggeven. Deze ruimtes zullen betekenen dat Liverpool kansen zal gaan krijgen.

Liverpool kende een prima generale repetitie. Uit bij titelconcurrent City werd met 2-2 gelijk gespeeld. Nadat Liverpool 2x op achterstand kwam wisten Jota en Salah, Liverpool op gelijke hoogte te brengen. De 2-2 betekent dat Liverpool nog een grote kans maakt op de titel dit seizoen.

Liverpool zal hopelijk hebben geleerd van de vorige ronde. In de vorige ronde werd er uit bij Inter met 0-2 gewonnen. Liverpool waande zich al veilig maar maakte het zichzelf onnodig moeilijk door thuis op achterstand te komen. Uiteindelijk werd er met 0-1 verloren waardoor de ploeg wel door ging. Maar Liverpool zal het vanavond niet weer zo spannend willen gaan maken.

Benfica

De ploeg die in de vorige ronde Ajax versloegen zullen toch met een beetje vertrouwen richting Liverpool reizen. In eigen huis werd Ajax destijds op 2-2 gehouden en in Amsterdam wist Benfica te stunten door uit het niets op 0-1 te komen en deze niet meer weg te geven.

Benfica kende een prima generale voor vanavond. Afgelopen weekend werd Belenenses thuis met 3-1 verslagen. De ploeg kwam na 2 minuten op achterstand maar de begeerde spits Nunez maakte deze achterstand goed door een hattrick te scoren.

Benfica wist dit Champions League seizoen pas 1x te winnen buitenshuis. Deze overwinning was wel de belangrijkste wedstrijd. Want in Amsterdam werd gewonnen. Verder werd er gelijk gespeeld bij Barcelona en Dinamo Kiev. En werd er redelijk kansloos met 5-2 verloren bij het gisteravond verrassend uitgeschakelde Bayern München.

Onderlinge ontmoetingen

Benfica en Liverpool kennen een rijke historie. De ploegen stond en al vaak tegenover elkaar. Voor afgelopen week was de laatste ontmoeting in de Europa League van 2010. Destijds won Benfica thuis met 2-1 en werd het met 4-1 verslagen op Anfield.

Benfica heeft in de historie pas 1x gewonnen in Liverpool. In 2006 won de ploeg met 0-2 de overige 4 wedstrijden werden allemaal gewonnen door Liverpool.

Wat valt er nog meer op?

  • Benfica heeft deze eeuw pas 1 kwartfinale in een UEFA competitie gewonnen buitenshuis. (W1, D2, L6)
  • Benfica zal het vanavond moeten doen zonder Verissimo en Rafa Silva.
  • Liverpool is compleet vanavond.

Liverpool vs Benfica betting Tips & predictions

  • Liverpool wint en minder dan 4.5 doelpunten
  • Diogo Jota scoort
  • Liverpool wint met rust

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: