info@bet-experts.nl

jonathan david
jonathan david

VOORBESCHOUWING, Lille krijgt vrijdagavond St. Etienne op bezoek!

VOORBESCHOUWING, Lille krijgt vrijdagavond St. Etienne op bezoek!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Lille – St. Etienne

https://twitter.com/losclive/status/1502162408357433344

Vrijdagavond is er weer actie in de Franse hoogste klasse en de komende Ligue 1 clash tussen de gastheren, Lille, en hun bezoekers, St Etienne, met beide teams die de drie punten hard nodig hebben!

Lille boekte dit weekend de derde overwinning in vier wedstrijden in de Ligue 1 door thuis met 4-0 te winnen van Clermont, waardoor de ploeg opklom naar de 7e plaats. Het spreekt voor zich dat Lille erop gebrand zal zijn om die uitslag te herhalen wanneer ze vrijdagavond in het Stade Pierre-Mauroy het laaggeklasseerde St Etienne ontvangen.

Ondanks de nederlagen tegen Brest en PSG, heeft Lille positief gereageerd met overwinningen op Montpellier en Lyon en een punt in het gelijkspel met Metz, terwijl de gastheren slechts twee van hun laatste 15 wedstrijden hebben verloren.

De vorm en de resultaten op eigen bodem in het Stade Pierre-Mauroy zijn ook reden voor optimisme in het Lille-kamp.

De gastheren hebben slechts één keer verloren van hun laatste 12 wedstrijden en dat was tegen de Ligue 1 leiders, PSG.

St Etienne zelf boekte afgelopen weekend de vierde overwinning in hun laatste zes wedstrijden in de Franse hoogste klasse door thuis met 1-0 te winnen van Metz, waardoor de bezoekers voorlopig het hoofd boven water kunnen houden.

St Etienne is echter nog lang niet uit het dal geklommen. Hoewel het eerder al won van Angers, Montpellier en Clermont, heeft het in Ligue 1 zeven wedstrijden op rij verloren.

De resultaten in de uitwedstrijden hebben de ambities van St Etienne om uit de degradatiezone van de Franse top te geraken, in de weg gestaan.

De bezoekers hebben slechts drie keer gewonnen in hun laatste veertien wedstrijden, waaronder acht nederlagen, slechts drie clean sheets en in vijf van deze wedstrijden werd er zelf niet gescoord.

Voorspelling

  • Lille wint de wedstrijd
  • Jonathan David scoort een doelpunt

Benieuwd naar de voorspelling van Atletico Madrid – Cadiz? Klik dan op DEZE LINK!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: