info@bet-experts.nl

celta
celta

VOORBESCHOUWING, Levante zet de strijd tegen de val voort bij Celta Vigo

VOORBESCHOUWING, Levante zet de strijd tegen de val voort bij Celta Vigo

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

De laatste wedstrijd van het weekend in La Liga vindt plaats op maandag 21 februari als Celta Vigo Levante verwelkomt in de Abanca-Balaídos.

De gastheren beginnen het weekend op de 10e plaats met 31 punten, terwijl de bezoekers onderaan staan ​​met 14 punten.

Celta Vigo speelde zijn laatste wedstrijd gelijk. In Cadiz eindigde de wedstrijd met de brilstand op het bord. Het was een wedstrijd die Celta Vigo hoopte te winnen tegen een team in de degradatiezone, maar het resultaat breidde hun ongeslagen reeks uit tot 4 wedstrijden.

De laatste 4 wedstrijden in de La Liga naast het gelijkspel in Cadiz, versloeg Celta Vigo thuis Osasuna en Real Vallecano en pakte een punt in Sevilla met een gelijkspel.

De thuisvorm in de competitie laat zien dat Celta Vigo ongeslagen is in 5 van hun laatste 6 wedstrijden in Abanca-Balaídos. Ze hebben elk van hun laatste 3 competitiewedstrijden op eigen bodem gewonnen door Espanyol te verslaan, naast de overwinningen op Osasuna en Real Vallecano.

Trends laten zien in hun 3 meest recente thuiswedstrijden van alle competities, Celta de Vigo is erin geslaagd om te winnen met 2 of meer doelpunten. Ze hebben de achterkant van het net gevonden in elk van hun laatste 6 thuiswedstrijden in La Liga en hebben de nul gehouden in elk van hun laatste 2 competitiewedstrijden in eigen land.

Levante won in de afgelopen speelronde met een indrukwekkende 1-0 tegen Atletico Madrid, dit zal ze zeker vertrouwen geven voor vanavond. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 54e minuut en Levante veroorzaakt een enorme schok door de titelverdediger op eigen terrein te verslaan. Dat was echter de eerste overwinning voor Levante in hun laatste 4 competitiewedstrijden en ze verloren de voorgaande 3 wedstrijden. De nederlagen kwamen thuis tegen Cadiz en Real Betis plus uit bij Getafe.

Uitvorm in La Liga laat zien dat Levante slechts 1 overwinning heeft behaald van hun 16 meest recente competitiewedstrijden op de weg en dat ze 8 van hun laatste 9 uitwedstrijden hebben verloren.

Trends tonen aan dat Levante 2 of meer doelpunten tegen kreeg in 6 van hun laatste 7 uitwedstrijden. Vooruitkijkend naar het teamnieuws en Celta Vigo zou elke speler beschikbaar moeten hebben voor deze wedstrijd, zonder grote blessures of schorsingen. Levante heeft daarentegen een flinke blessurelijst. Nemanja Radoja, Enric Franquesa, Ruben Vezo, José Campaña, Sergio Postigo en Shkodran Mustafi liggen allemaal op de behandeltafel.

Levante zal worden gesteund door hun overwinning in Madrid op woensdagavond, maar hun algemene vorm suggereert dat ze te zwak zijn voor vanavond. 

  • Celta Vigo wint de wedstrijd
  • Celta scoort over 1.5 teamgoals
  • Celta win HT/FT (RISKY)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: