info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Levante – Barcelona betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Levante – Barcelona betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij de mannen van Circus.nl? Registreer je dan HIER en profiteer van de free bets en odd boosts!

De nummer 2 van de La Liga, gaat Barcelona zondag op bezoek bij het met degradatie bedreigde Levante in een poging die plek vast te houden. Hoewel de gastheren de laatste tijd enige vooruitgang hebben laten zien, is Barcelona momenteel veel beter en hun kwaliteit zou hen de overhand moeten geven.

Levante speelde de laatste speelronde 2-0 tegen Villarreal, een enorm knappe prestatie!

Het was een broodnodige overwinning voor Levante, aangezien er een einde kwam aan twee nederlagen en een gelijkspel uit de drie wedstrijden ervoor. Het resultaat betekent dat de mannen van Alessio Rissi naar de onderkant van het klassement zijn geklommen en nu gelijk staan met nummer laatste Alaves met 22 punten.

Gezien hun slechte seizoensstart en de prestaties aan het begin van het jaar, heeft Barcelona de zaken omgedraaid. De Catalanen zijn blijven verbeteren onder manager Xavi en hebben hun laatste zes La Liga-wedstrijden gewonnen. De 4-0 El Clasico-overwinning was natuurlijk de meest knappe overwinning, maar ze versloegen ook Sevilla met 1-0 in de vorige wedstrijd. Wonderboy Pedri zorgde voor de enige treffer in de wedstrijd.

Barcelona heeft ook indruk gemaakt op hun reis en won vier van hun laatste vijf uitwedstrijden. Barcelona kreeg echter wel minimaal één doelpunt tegen in hun laatste 4 wedstrijden.

Onderlinge ontmoetingen

Barcelona heeft 5 keer gelijk gespeeld in de vorige 31 wedstrijden met Levante, ze wonnen 21 keer en speelde 3 keer gelijk. De Catalanen wonnen ook drie van hun laatste vier onderlinge wedstrijden. Eerder dit seizoen wonnen de Catalanen met 3-0.

Spelers om in de gaten te houden

De recente heropleving van Levante viel samen met de terugkeer van Jose Luis Morales die vaker het net weet te vinden. De spits, die drie goals heeft gemaakt in zijn laatste twee thuiswedstrijden, wordt bij Circus.nl geprijsd voor 2.95 keer je inzet bij Circus.nl

Pierre-Emerick-Aubameyang slaagde er de vorige keer niet in te scoren tegen Sevilla, maar blijft de gevaarlijkste man bij Barcelona op het moment. De aanvaller, die zeven doelpunten maakte in acht La Liga-wedstrijden voor de Catalanen, geeft 1.65 keer je inzet bij Circus.nl

Is er nog iets dat opvalt?

De laatste twee ontmoetingen van Levante waren met meer dan 3,5 doelpunten. Voor meer dan 3.5 doelpunten vanavond krijg je 2.16 keer je inzet bij Circus.nl

Ik verwacht dat Barcelona HT/FT weet te winnen vanavond, bij Circus.nl krijg je 1.91 keer je inzet hiervoor.

Deze La Liga-wedstrijd tussen Levante en Barcelona begint op 10 april 2022 om 21:00 uur. Bekijk hieronder de beste voorspellingen voor Levante vs Barcelona. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste preview.

Levante vs Barcelona Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: