info@bet-experts.nl

king power
king power

ODD VAN DE DAG, we reizen af naar Conference League voor de highstake op donderdag!

ODD VAN DE DAG, we reizen af naar Conference League voor de highstake op donderdag!

Voor de odd van de Dag van donderdag duik ik in de Conference League en er is een wedstrijd die er voor mij uitspringt voor doelpunten.

Leicester City vs PSV
Conference League
Donderdag 7 april, 21:00

Leicester City ontvangt PSV Eindhoven donderdagavond in de eerste ronde van de kwartfinale van de Conference League in het King Power Stadium.

The Foxes

Nadat Leicester als derde was geëindigd in hun Europa League-groep, achter respectievelijk Spartak Moskva en Napoli, veegde het de Deense ploeg Randers met 7-2 opzij. Ondanks een 2-1 nederlaag in Bretagne, versloegen ze het hoogvliegende Rennes met 3-2 in totaal om de kwartfinales te bereiken. De ploeg van Brendan Rodgers komt in actie met 10 punten uit hun laatste vijf wedstrijden in de Premier League, waaronder een indrukwekkend 1-1 gelijkspel op Old Trafford afgelopen zaterdag. Leicester heeft dit seizoen in 23/28 van hun Premier League-wedstrijden het net gevonden. Daarnaast wisten ze ook in het Europese avontuur vaak doeltreffend te zijn, in 9/10 Europese wedstrijden wisten ze te scoren, en niet één keer! Ze scoorde in deze 10 wedstrijden maar liefst 22 keer. The Foxes hebben dit seizoen moeite om de nul te houden, slechts in zes van de 38 competitiewedstrijden en Europese wedstrijden samen.

De Boeren

PSV eindigde ook als derde in hun Europa League-groep, achter Monaco en Real Sociedad. De Israëlische kampioen Maccabi Tel Aviv werd verslagen en ondanks een 4-4 gelijkspel in de heenwedstrijd tegen Kopenhagen in de laatste ronde, werd de Deense ploeg uitgeschakeld na een 0-4 overwinning in het Parken Stadion. Roger Schmidt zag zijn ploeg de vorige zes wedstrijden winnen in de Eredivisie, dit weekend hadden ze het echter een stuk moeilijker, na een 3-0 achterstand tegen Twente wisten ze in de laatste minuten van de wedstrijd nog één puntje uit de strijd te slepen. De Boeren hebben dit seizoen op twee na in alle Eredivisiewedstrijden een doelpunt achter hun naam staan. Ze wisten dit seizoen al 71 keer het net te vinden. De Eindhovense club heeft dit seizoen moeite om de nul te houden in 20/28 van hun Eredivisie-duels incasseerde ze dan ook een doelpunt. De eerste keeper van PSV is niet altijd even goed op doel laten we maar zeggen..

Odd van de dag

Zowel Leicester als PSV staan bekend om hun aanvallende speelstijl en ik verwacht dan ook de nodige doelpunten in het King Power. Naast het feit dat ze dit seizoen in 23/28 van hun Premier League wedstrijden het net wisten te vinden, hebben The Foxes in 9/10 van hun Europese wedstrijden gescoord, 22 doelpunten gemaakt. Ik verwacht dan ook zeker dat de favoriet volgens de bookmakers vanavond ook wederom het net weet te vinden tegen een kwetsbare defensie van PSV Eindhoven. De ploeg van Brendan Rodgers heeft dit seizoen slechts zes keer de nul gehouden in de competitie en in Europa, waarvan slechts één keer in Europa. Het feit dat PSV in 26/28 van de Eredivisie-wedstrijden heeft gescoord en dat in de vorige speelronde acht keer scoorde in twee wedstrijden tegen Kopenhagen, verwacht ik dat ze vanavond ook een doelpuntje weten mee te snoepen in Engeland. Gezien de aanvallende kwaliteit en hoe kwetsbaar beide ploegen defensief zijn, ga ik graag voor meer dan 2.5 doelpunten, waarbij beide ploegen een bijdrage leveren in wat een vermakelijke wedstrijd moet worden.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: