info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Leicester City – AS Roma betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Leicester City – AS Roma betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Naast de kraker in Rotterdam staat er vanavond nog een prachtig affiche op het programma in de Conference League. Een affiche dat ook zeker niet had misstaan in de Europa League.

Leicester City

De Conference League is voor Leicester toch een van de weinige hoogtepunten dit seizoen. In de competitie staat de ploeg 10de en hebben ze geen uitzicht meer op Europees voetbal.

Leicester versloeg al 3 teams onderweg naar de halve finale. De Engelse ploeg versloeg Randers (4-1 en 3-1), Rennes (2-0 winst en 1-2 verlies) en daarna PSV (0-0 en 2-1 winst).

Leicester spaarde afgelopen weekend de nodige basisspelers tegen Aston Villa, dat laat zien dat Leicester zich volledig richt op de Conference League. De wedstrijd eindigde in 0-0, wat wel positief was, was de invalbeurt van Vardy.

AS Roma

Roma verloor afgelopen weekend voor het eerst sinds januari in de competitie. De vorm van de ploeg van Mourinho is dan ook goed ondanks de nederlaag.

AS Roma versloeg met moeite Vitesse na een 1-1 en 1-0 overwinning en vervolgens werd stuntploeg Bodo/Glimt verslagen na een 2-1 nederlaag werd er thuis met 4-0 gewonnen.

Roma verloor afgelopen weekend met 3-1 bij Inter. Mkhitaryan scoorde in de 85ste minuut nog een eregoal.

Onderlinge ontmoetingen

Beide ploegen speelden nooit eerder tegen elkaar.

Afwezigen

Leicester: Bertrand en Ndidi

Vraagteken bij Leicester:

AS Roma:

Vraagteken bij AS Roma: Cristante

Leicester vs Roma betting tips & predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: