info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Leeds United – Manchester City betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Leeds United – Manchester City betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Manchester City mag het vanavond op gaan nemen tegen degradatiekandidaat Leeds United. Leeds lijkt de laatste weken wel de weg omhoog te hebben ingeslagen. Maar weten zij vanavond ook te stunten tegen koploper City?

Leeds United

Het ontslag van Bielsa leek niet zoveel nut te hebben nadat de eerste twee wedstrijden na zijn vertrek werden verloren van Leicester(1-0) en Aston Villa(0-3), maar vervolgens werd er niet meer verloren. Er werden punten gehaald tegen achtereenvolgens Norwich(2-1), Wolves(2-3), Southampton(1-1), Watford(0-3) en Crystal Palace(0-0).

Door al die punten staat Leeds inmiddels op een veilige 16de plek met 5 punten voorsprong op Everton dat 18de staat maar wel een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Leeds haalt thuis evenveel punten als uit (17), de ploeg lijkt dan ook niet echt favoriet voor vanavond.

Manchester City

Ik verwacht dat City vanavond wat jongens rust zal gaan geven en niet met de sterkste 11 zal gaan spelen. Ondanks dat het bovenin ongekend spannend is in de Premier League, zal Guardiola wat sterkhouders rust willen geven voor de kraker van dinsdag in Madrid. Maar omdat de bank van City breed genoeg is moet dat geen problemen op gaan leveren.

City veegde Watford afgelopen weg in het eigen Etihad Stadium met 5-1. Gabriel Jesus was de grote man met 4 goals. Ook dinsdag wist hij tegen Real het net te vinden.

Onderlinge ontmoetingen

Leeds haalde vorig seizoen spectaculair 4 punten tegen City. In eigen huis hield het City op 1-1 en in het Etihad Stadium won Leeds vervolgens met 1-2.

De wedstrijd van dit seizoen in het Etihad Stadium zal iedereen die Leeds een warm hart toe draagt snel willen vergeten. City won eerder dit seizoen namelijk met 7-0 van Leeds. Foden, Grealish, De Bruyne 2x, Mahrez, Stones en Ake zorgde voor een 7-0 eindstand.

Afwezigen

Leeds: Bamford, Forshaw, Roberts en Summerville.

Onzeker bij Leeds:

City: Stones.

Onzeker bij City: Walker.

Leeds United vs Manchester City betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: