info@bet-experts.nl

di maria
di maria

VOORBESCHOUWING, lastig te voorspellen wedstrijd met de CL inzicht voor PSG!

VOORBESCHOUWING, lastig te voorspellen wedstrijd met de CL inzicht voor PSG!

Nice heeft Paris Saint-Germain dit seizoen uit de Coupe de France gedegradeerd dankzij een 6-5 overwinning in strafschoppen. Manager Christophe Galtier heeft Paris Saint-Germain de afgelopen twee seizoenen op zijn nummer gezet.

Galtier’s Lille heeft Paris Saint-Germain verslagen voor de Ligue 1 titel in 2020-21. Als manager van Nice dit seizoen, heeft Galtier de Eagles geleid tot back-to-back nul gelijkspel in de competitie en beker respectievelijk tegen de Parijzenaars.

Zaterdagavond staan de twee clubs tegenover elkaar in Nice in het Allianz Riviera. Nice mag dan derde staan op dit moment en 16 punten achter staan op de eerste plaats Paris Saint-Germain, maar Galtier is een goede basis aan het leggen voor een titelgevecht volgend seizoen.

Paris Saint-Germain loopt weg met de Ligue 1 titel. Vijftien punten scheiden de club van tweede Marseille. De Parijzenaars komen na een 3-1 overwinning op Saint-Etienne. De overwinning kwam een week nadat ze met 3-1 verloren van Nantes in een schokkend resultaat.

Mauricio Pochettino zal één oog gericht houden op het Champions League duel van volgende week met Real Madrid in het Santiago Bernabeu. Paris Saint-Germain won met 1-0 in de eerste leg, maar de score weerspiegelde niet hun dominantie.

Real Madrid zal zijn kansen schoon zien om de voorsprong van Paris in Spanje om te buigen. Gezien de omvang van de Champions League-wedstrijd zou Pochettino een aantal belangrijke spelers rust kunnen geven voor de wedstrijd in Nice.

De Parijzenaars zijn de beste ploeg in Ligue 1, met 15 punten van de laatste 18 beschikbare punten in de divisie. Nice heeft een moeilijke periode achter de rug met slechts 10 punten uit de laatste 18 punten in de Ligue 1.

Galtier zal het waarschijnlijk moeten stellen zonder het verdedigende duo Youcef Atal en Jordan Amavi. Beiden zijn deze maand terug, maar Galtier zal het niet riskeren om de recent geblesseerde verdedigers in te zetten tegen de aanval van Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappe krijgt rust omdat hij een rode kaart schorsing uitzit. De verdedigers Layvin Kurzawa, Achraf Hakimi en Sergio Ramos zijn allemaal twijfelgevallen.

Parijs heeft spijt gehad van het aantrekken van Ramos. De verdediger is er niet in geslaagd fit te worden en zou volgens de geruchten in de zomer moeten vertrekken. Middenvelders Ander Herrera en Leandro Paredes zijn beide in de lijn om terug te keren.

Pochettino zal geen spelers riskeren als het niet nodig is, wat betekent dat Lionel Messi, Angel Di Maria en Neymar weinig of helemaal niet aan spelen toe komen.

Voorspelling

  • Beide teams weten te scoren

Het ligt aan de opstelling om hier een voorspelling op Full Time te doen!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: