info@bet-experts.nl

real madrid
real madrid

VOORBESCHOUWING, koploper op bezoek in Mallorca

VOORBESCHOUWING, koploper op bezoek in Mallorca

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Mallorca – Real Madrid

Real Madrid mag vanavond op bezoek bij Real Club Deportivo Mallorca. Na het gelijke spel van Sevilla bij Rayo Vallecano, kan Real Madrid vanavond hun toch al ruime voorsprong vergroten naar 10 punten.

Vorm Mallorca

Mallorca verkeert niet in een hele goeie vorm. De laatste 4 wedstrijden werden verloren. Als we kijken naar de laatste 15 wedstrijden haalt er maar een ploeg minder punten dan Mallorca (12 punten). Alleen Alaves (8 punten) haalde minder punten. 

Mallorca thuis

Mallorca haalt bijna al haar punten in thuiswedstrijden. Van de 26 punten die Mallorca dit seizoen verzameld heeft, zijn er 18 gehaald in thuis wedstrijden. Wel scoort de ploeg maar moeizaam, 13 goals voor in 14 wedstrijden.

Vorm Real Madrid

Real Madrid verkeert in een goede vorm. Na de Benzema-show afgelopen dinsdag tegen PSG, draait de motor uit Madrid op volle toeren. Ze haalde 13 punten uit de laatste 5 wedstrijden en kreeg daarin maar 1 tegendoelpunt.

Real Madrid uit

De mannen in het wit uit Madrid haalde 10 punten uit haar laatste 5 uitwedstrijden. Wel valt op dat de ploeg uit Madrid maar moeizaam het net weet te vinden in uitwedstrijden. In de laatste 5 uitwedstrijden scoorde ze namelijk maar 5 keer.

Head-2-Head

Van de laatste 10 onderlinge potjes won Real Madrid er 8, 1 keer werd het gelijk en 1 keer wist Mallorca de wedstrijd te winnen. In september won Real thuis met 6-1 van Mallorca. Asensio was de grote man in die wedstrijd met 3 goals.

De laatste keer dat Mallorca thuis speelde tegen Real Madrid was in 2019 en won de eilandploeg met 1-0.

Voorspelling

  • Real Madrid wint de wedstrijd (1.50)
  • Benzema scoort een doelpunt (1.85)
  • Benzema schiet meer dan 1.5 keer op doel (2.00)

Combinatie tip (1.80 odd):

  • Mallorca scoort minder dan 1.5 doelpunten
  • Real Madrid scoort minder dan 2.5 doelpunten

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: