info@bet-experts.nl

ata - gala
ata - gala

VOORBESCHOUWING, kan Leverkusen terugkomen na een verlies in Bergamo?

VOORBESCHOUWING, kan Leverkusen terugkomen na een verlies in Bergamo?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Bayer Leverkusen – Atalanta Bergamo

We hebben de ronde van 16 bereikt in de Europa League 2021/22 en op donderdag 17 maart staat de ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Atalanta op het programma.

De wedstrijd wordt gespeeld in de BayArena en het zijn de bezoekers die aan de wedstrijd beginnen, met een 3-2 voorsprong uit de eerste leg in Italië.

Bayer Leverkusen komt in de wedstrijd na een 1-0 nederlaag thuis tegen FC Köln in de Bundesliga afgelopen weekend. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 67e minuut en het was een teleurstellend resultaat voor Bayer Leverkusen, dat dit seizoen in de top vier wil eindigen.

Dit resultaat betekent dat Bayer Leverkusen geen enkele van hun 3 laatste wedstrijden in alle competities heeft gewonnen en slechts één overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden heeft geboekt.

De overwinning kwam thuis tegen Arminia Bielefeld in de Bundesliga, maar sindsdien heeft Bayer Leverkusen met 1-1 gelijkgespeeld bij Bayern München, maar verloren van Atalanta en FC Cologne.

Bayer Leverkusen heeft dit seizoen 7 wedstrijden in de Europa League gespeeld, waarin ze slechts twee keer verloren. Ze hebben 8 van hun laatste 9 thuiswedstrijden in de competitie gewonnen, waaronder elk van de laatste 3. De overwinningen kwamen er tegen Ferencvaros, Real Betis, en Celtic.

Bayer Leverkusen heeft in 6 van hun laatste 7 thuiswedstrijden in de Europa League 2 of meer doelpunten gemaakt en in die 6 wedstrijden meer dan 2.5 tegen gekregen.

Atalanta

Atalanta reist af naar de BayArena nadat het afgelopen weekend thuis met 0-0 gelijk speelde tegen Genoa in de Serie A. Ondanks dat het teleurstellend was om slechts een punt te pakken, betekent dit resultaat dat Atalanta ongeslagen is in 4 van hun laatste 5 wedstrijden in alle competities.

Atalanta heeft overwinningen geboekt op Sampdoria in de Serie A, Olympiakos uit en Bayer Leverkusen thuis in de Europa League.

Atalanta is niet makkelijk te verslaan op de weg en ze zijn ongeslagen in 10 van hun laatste 12 uitwedstrijden in alle competities, maar ze hebben 2 van hun laatste 3 uitwedstrijden verloren.

Atalanta is ongeslagen in elk van hun laatste 10 Europa League-wedstrijden, inclusief het 0-0 gelijkspel na 90 minuten tegen FC Kopenhagen in 2018. Atalanta heeft 3 van hun laatste 4 uitwedstrijden in de Europa League gewonnen.

Team nieuws

Vooruitkijkend naar het teamnieuws en Bayer Leverkusen heeft vijf spelers op de behandeltafel, met Robert Andrich, Patrik Schick, Karim Bellarabi, Florian Wirtz en Andrey Lunev die allemaal zullen missen. Jeremie Frimpong en Odilon Kossounou zijn twijfelgevallen.

Voorspelling

  • Beide teams scoren
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
  • Atalanta bereikt de volgende ronde
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: