info@bet-experts.nl

colombia - boliva
colombia - boliva

VOORBESCHOUWING, kan Colombia een plek voor het WK bemachtigen?

VOORBESCHOUWING, kan Colombia een plek voor het WK bemachtigen?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Colombia is gevaarlijk dicht bij het missen van het WK 2022. Los Cafeteros staan zevende in de CONMEBOL WK-kwalificatiestand. Colombia staat vier punten achter op Peru, dat vijfde staat in de race voor de laatste kwalificatiepositie.

Er zijn nog zes punten te vergeven in de CONMEBOL kwalificatie. Colombia kan uitgeschakeld worden voor de Wereldbeker als het er deze week niet in slaagt Bolivia te verslaan.

Stroeve prestaties

Ondanks het immense talent van Colombia, hebben ze het in 2021 en 2022 moeilijk gehad op het veld. Nul van hun laatste zeven wedstrijden in de WK-kwalificatie eindigden met een overwinning. Los Cafeteros verloren hun laatste twee wedstrijden met identieke 1-0 scores van Peru en Argentinië.

Bolivia heeft ook al twee wedstrijden verloren in de WK-kwalificatie. Ze verloren met 4-1 van Venezuela – de laatst geplaatste ploeg in CONMEBOL-kwalificatie – en met 3-2 van Chili. De Bolivianen werden warm aan het einde van 2021, maar worstelen opnieuw dit jaar.

Verleden

Colombia heeft een sterk record tegen Bolivia. Los Cafeteros hebben een record van 15W-14D-7L dat teruggaat tot 1938.

Deze teams speelden in september 2021 in de WK-kwalificatie en de wedstrijd eindigde in 1-1. Roger Martinez scoorde na 69 minuten voor Colombia, maar Bolivia’s Fernando Saucedo maakte het spel gelijk na 83 minuten.

WK voor Colombia?

Helaas zijn de kansen van Colombia om zich te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap 2022 klein. Los Cafeteros hebben niet genoeg punten verzameld en laten kwalificatie op het laatste nippertje aan zich voorbij gaan. Als Colombia zich wil kwalificeren, moeten ze deze week Bolivia en Venezuela verslaan.

Beide wedstrijden zijn te winnen. Colombia heeft echter ook puntenverlies nodig van de ploegen voor hen. Manager Reinaldo Rueda heeft opnieuw een sterke selectie samengesteld.

Verwachte opstelling

David Ospina zal in het doel spelen en Davison Sanchez moet de verdediging van het team verankeren. James Rodriguez is in de ploeg opgenomen.

De clubcarrière van Rodriguez is sinds zijn vertrek bij Monaco een ramp geweest, maar gehoopt wordt dat de man van Al-Rayyan de aanval van de ploeg kan aanzwengelen.

Luis Diaz, Luis Muriel en Juan Cuadrado zijn drie andere toppers die Rueda in het team heeft. De manager hoopt dat de sterren van Colombia voor een overwinning kunnen zorgen.

Voorspelling

  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
  • Colombia wint en beide teams scoren
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: