info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, kan Chili winnen van inspiratieloos Brazilië?

VOORBESCHOUWING, kan Chili winnen van inspiratieloos Brazilië?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Vrijdagochtend vroeg zal Chili in het Maracana tegen het reeds gekwalificeerde Brazilië proberen zijn WK-kwalificatiedromen in leven te houden.

Met nog twee wedstrijden te gaan staan de Chilenen zesde in het CONMEBOL klassement – twee punten verwijderd van de play-off plek en drie punten buiten de automatische kwalificatieplaatsen.

Ondertussen staan de Brazilianen aan de top van de ranglijst – vier punten los van Argentinië en 20 punten voor op Chili.

Brazilië

Brazilië blijft ongeslagen in de WK-kwalificatie, met 12 overwinningen en drie gelijke spelen uit hun 15 wedstrijden.

De mannen van Tite scoren niet alleen het meest in de Zuid-Amerikaanse groep (35), maar hebben ook het beste verdedigingsrecord (5).

De Brazilianen zijn negen wedstrijden ongeslagen in alle competities en hebben sinds hun laatste nederlaag zes keer gewonnen en drie keer gelijkgespeeld.

Als je naar het grotere plaatje kijkt, heeft Brazilië slechts één nederlaag geleden in hun vorige 23 ontmoetingen in alle competities.

Chili

Chili heeft vijf keer gewonnen, vier keer gelijkgespeeld en zeven keer verloren in hun 16 WK-kwalificatiewedstrijden.

De laatste keer boekten ze de broodnodige 3-2 overwinning op Bolivia, met een treffer van Alexis Sanchez van Inter Milan.

Chili heeft vijf van hun laatste acht wedstrijden in alle competities gewonnen, met één gelijkspel en twee nederlagen.

Chili staat echter wel 20 punten achter op Brazilië. Ze moeten min of meer iets halen voor hun volgende wedstrijd om zich automatisch te kwalificeren.

Head-to-head

Head-to-head: Brazilië en Chili hebben in de loop der jaren 74 keer tegenover elkaar gestaan. Helaas voor de Chilenen hebben ze slechts acht keer weten te winnen.

De laatste tijd heeft Brazilië zes van hun laatste zeven ontmoetingen met Chili gewonnen. Het is ook vermeldenswaard dat Chili slechts één van de laatste 18 ontmoetingen heeft gewonnen.

Team nieuws

Team nieuws: Arsenal duo Gabriel en Gabriel Martinelli staan op het punt om hun Braziliaanse debuut te maken. Barcelona-veteraan Dani Alves zou zijn 122e interlandwedstrijd kunnen spelen.

De Chileen Ben Brereton Diaz hoopt zijn totaal van vier doelpunten in 11 interlands aan te vullen, samen met Alexis Sanchez – die 146 interlands op zijn naam heeft staan.

Voorspelling

Hoewel Chili wanhopig zal zijn om de drie punten te pakken, zal Brazilië op eigen bodem waarschijnlijk te sterk zijn ondanks dat ze al geplaatst zijn. Ik verwacht een erg saaie wedstrijd.

  • Er vallen minder dan 2.5 doelpunten
  • Beide teams scoren niet
  • Brazilië wint de wedstrijd (RISK)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: