info@bet-experts.nl

barca - gala
barca - gala

VOORBESCHOUWING, kan Barcelona Galatasaray verslaan en de kwartfinale van de UEL bereiken?

VOORBESCHOUWING, kan Barcelona Galatasaray verslaan en de kwartfinale van de UEL bereiken?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Galatasaray – Barcelona

Galatasaray stond sterk tegen Barcelona in de Europa League in Camp Nou. Ondanks dat Barcelona zich gedurende de 90 minuten liet gelden, was Galatasaray niet te stoppen en eindigde de wedstrijd in een brilstand.

Barcelona had in de heenwedstrijd 19 schoten tegen vier schoten van Galatasaray. De Blaugrana’s hadden 69% balbezit. Barcelona kreeg 13 corners tegen één van Galatasaray.

De ploeg van Xavi is ongeslagen in 17 opeenvolgende wedstrijden in alle competities. In het weekend wonnen de Blaugrana met 4-0 van Osasuna in Camp Nou. Met het gebrek aan scherpte in de eerste leg tegen Galatasaray, kunnen critici beweren dat Barcelona een aantal slechte La Liga teams speelde.

Galatasaray is ongeslagen in back-to-back wedstrijden in alle competities. Na het gelijkspel met nul tegen Barcelona in de Europa League laatste 16, won Galatasaray met 2-1 van Besiktas in de Istanbul Derby.

Manager Domenec Torrent heeft het tij van Galatasaray doen keren. De manager zou een van de grootste resultaten in de geschiedenis van de geel-rode kunnen neerzetten als ze Barcelona kunnen verslaan bij de laatste 16 van de Europa League.

Vorm

Galatasaray heeft een thuisrecord van 10W-6D-6L in alle competities. Ze hebben 35 doelpunten gemaakt en 28 tegen gekregen op eigen veld.

Barcelona’s fortuin is ook gekeerd dankzij de verandering van manager. Xavi heeft het goed gedaan voor de Blaugrana en hen weer vertrouwen gegeven.

De Blaugrana hebben een uitrecord van 8W-8D-4L in alle competities. Ze hebben 30 uitdoelpunten gescoord, maar 27 tegendoelpunten gekregen van de tegenstanders.

Team nieuws

Galatasaray manager Torrent kan zonder één speler zitten voor de wedstrijd. Mbaye Diagne kampt met een heupblessure en is op dit moment een twijfelgeval. De geel-rode ploeg wordt in doelpunten aangevoerd door Kerem Akturkoglu met negen doelpunten in alle competities.

Barcelona manager Xavi heeft verschillende belangrijke spelers op de blessure lijst staan. Verdediger Gerard Pique heeft een liesblessure en is uitgesloten van de wedstrijd. Verdediger Alex Balde is een twijfelgeval vanwege een enkelblessure.

Aanvaller Ansu Fati heeft een hamstringblessure en is een grote twijfelgeval. Verdediger Samuel Umtiti heeft een voetblessure en is uitgesloten van de wedstrijd. Sergi Roberto heeft een peesblessure en is een grote twijfelgeval.

Voorspelling

  • Barcelona wint de wedstrijd
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: