info@bet-experts.nl

bodo - az
bodo - az

VOORBESCHOUWING, kan AZ het tij keren tegen de topploeg uit Noorwegen?

VOORBESCHOUWING, kan AZ het tij keren tegen de topploeg uit Noorwegen?

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

AZ Alkmaar – Bodo Glimt

Vanavond zal AZ moeten winnen van Bodo Glimt om nog kans te maken op de volgende ronde. Door de 2-1 nederlaag in Noorwegen zal dit wel een hele kluif worden. Bodo draait als een tierelier in Europa dit jaar.

AZ Alkmaar

De ploeg uit Alkmaar heeft een slechte week achter de rug. Na de 2-1 nederlaag in Noorwegen, werd er afgelopen weekend ook thuis verloren van FC Twente met 0-1. De nederlaag tegen Twente zorgt ervoor dat AZ de aansluiting verliest bij Feyenoord voor plek 3.

AZ won in de groepsfase van de Conference League alle wedstrijden in eigen huis. In de eredivisie doet AZ het ook erg goed in eigen huis. Alleen van PSV en Twente werd thuis verloren. Verder werd 9 keer gewonnen en 2 keer gelijk gespeeld. AZ wist in alle competities thuis in 16 wedstrijden 32 keer te scoren en kreeg er 13 tegen. In thuiswedstrijden van AZ in de eredivisie vallen gemiddeld 3.2 goals.

Bodo Glimt

Bodo heeft een lastige voorbereiding voor de wedstrijden met AZ. Doordat de competitie stil ligt in Noorwegen, speelt de ploeg maar weinig wedstrijden. Al had dat weinig invloed op de wedstrijden met Celtic. Toen lag de competitie in Noorwegen ook stil, maar toen won Bodo zowel thuis als uit.

Bodo won in de vorige ronde uit bij Celtic met 1-3. Dat was pas de eerste uit overwinning van Bodo in de Conference League, aangezien in de poulefase alle drie de wedstrijden gelijk werden gespeeld buitenshuis. Bodo had beide teams scoren in al haar uitwedstrijden in de Conference League. Ook in de 3 kwalificatie wedstrijden tegen Zalgiris, Prishtina en Valur.

Head-2-Head

Bodo en AZ speelden vorige week voor het eerst tegen elkaar. De wedstrijd ging redelijk gelijk op. Met een 1-1 waren beide ploegen wel tevreden. Behalve de scheidsrechter van dien, die besloot voor een tackel op de bal van Hatzidiakos een penalty te geven in de blessuretijd. Daardoor verloor AZ met 2-1.

Voorspelling

  • Beide teams scoren (1.75)
  • Doelpunt in beide helften (1.49)
  • Bodo Glimt +2 handicap (1.50)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: