info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, kan Atalanta dramatische reeks wedstrijden vandaag omzetten tegen Sampdoria?

VOORBESCHOUWING, kan Atalanta dramatische reeks wedstrijden vandaag omzetten tegen Sampdoria?

Atalanta wist afgelopen week met 3-0 te winnen van Olympiacos voor een plek bij de laatse 8 in het toernooi. Atalanta ontvangt Sampdoria maandagavond in het Gewiss Stadion in Bergamo. Atalanta mag dan wel zijn doorgegaan naar de volgende ronde van de Europa League, maar ze zijn in slechte vorm in de Serie A. La Dea slaagde er niet in hun laatste vijf Serie A-wedstrijden te winnen.

Sampdoria staat momenteel 15e in de Serie A ranglijst. Slechts vier punten scheiden Sampdoria van de degradatiezone. De in Marassi gevestigde ploeg komt uit een Serie A-overwinning tegen Empoli met een 2-0-score.

Coach Marco Giampaolo moet het team naar een nieuwe overwinning leiden om de club wat ademruimte te geven in de race om te overleven in de Serie A. Terwijl Sampdoria strijdt tegen degradatie, strijdt Atalanta voor de Champions League-kwalificatie.

La Dea staat vijfde in het Serie A-klassement. Drie punten scheiden Atalanta van de vierde plaats Juventus. Juventus wist dit weekend in een thriller Empoli met 3-2 te verslaan, Atalanta is verplicht vandaag te 3 punten in eigen huis te houden. Atalanta pakte slechts zes punten van de laatste 18 beschikbare punten in de divisie. Ze scoorden acht goals en kregen zes goals tegen in de laatste zes wedstrijden in de Serie A.

Sampdoria pakte ook zes punten van de laatste 18 punten in de Serie A. Ze scoorden zeven keer en kregen vijf keer tegen in de laatste zes wedstrijden.

Atalanta was dit seizoen niet erg goed in eigen huis. Ze hebben thuis een record van 3W-5D-4L met 20 doelpunten voor en 18 tegen.

Sampdoria heeft een uitrecord van 3W-2D-7L. Ze zijn dit seizoen in de Serie A op de weg met 17-13 verslagen .

Giampaolo heeft drie namen op de Sampdoria-blessurelijst die de wedstrijd ingaan. Middenvelders Stefano Sensi en Mikkel Damsgaard twijfelen beiden vanwege beenblessures. Aanvaller Manolo Gabbiadini heeft een knieblessure en zal niet spelen.

Gian Piero Gasperini heeft vijf spelers op de blessurelijst. Aanvaller Luis Muriel is tot maart uitgeschakeld met een hamstringblessure. Aanvaller Duvan Zapata heeft een liesblessure en is uitgeschakeld. Verdediger Jose Luis Palomino is twijfelachtig en aanvaller Josip Ilicic zal de wedstrijd missen vanwege persoonlijke problemen. Aanvaller Alexey Miranchuk heeft een hamstringblessure, maar kan speelfit zijn.

Voorspelling

  • Onder 2.5 doelpunten
  • Sampdoria +2 handicap
  • Pasalic scoort een doelpunt
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: