info@bet-experts.nl

ado den haag
ado den haag

VOORBESCHOUWING, kan ADO weer een keer winnen?

VOORBESCHOUWING, kan ADO weer een keer winnen?

ADO Den Haag – Telstar

Vanavond heeft ADO een inhaalwedstrijd in Den Haag tegen Telstar. ADO dat nog 2 wedstrijden in moet halen, staat momenteel op een 7de plek. De afstand naar plek 2 die directe promotie oplevert lijkt inmiddels onoverbrugbaar. Toch zal ADO vanavond willen winnen om in het spoor te kunnen blijven.

ADO Den Haag

ADO heeft een aantal pittige weken achter de rug. Met wedstrijden tegen Jong Ajax, Eindhoven en Volendam, had de ploeg uit Den Haag 3 tegenstanders uit de top 5.

In deze 3 wedstrijden werd 2x gelijkgespeeld en in Amsterdam werd verloren. Een maand voor de wedstrijd bij Jong Ajax werd er ook nog onnodig thuis verloren van MVV. Er werden dus maar 2 punten gehaald uit de laatste 4 wedstrijden.

Thuis doet de ploeg het wel goed. Van de eerste 14 thuiswedstrijden werden er 9 in winst omgezet, werden er 2 gelijkgespeeld en 3 verloren.

Uit de laatste 3 wedstrijden werden wel maar 2 punten gehaald. En ook in de gestaakte thuiswedstrijd tegen Jong PSV stond de ploeg op achterstand.

Telstar

Telstar draait een redelijk onzichtbaar seizoen. De grijze middenmoter uit Velsen-Zuid staat op een redelijke 14de plek.

De ploeg van Andries Jonker haalde in de laatste 5 wedstrijden net zoveel punten als bijvoorbeeld Volendam en ADO.

Er werd thuis nipt gewonnen van laagvlieger Dordrecht, tegen Helmond Sport en Top Oss werd gelijkgespeeld en NAC en Jong AZ waren te sterk.

Telstar wist in haar laatste 5 duels 3 keer gelijk te spelen. Er werd knap gelijkgespeeld tegen Eindhoven, en ook tegen Helmond en Almere werd een puntje gepakt. Bij Volendam en Jong AZ werd nipt verloren.

Head-2-Head

De ploegen hebben de afgelopen jaren weinig tegen elkaar gespeeld. Doordat ADO jarenlang in de eredivisie speelden zijn de onderlinge resultaten van redelijk lang geleden.

In Velsen-Zuid wist ADO dit jaar met 0-2 te winnen. Verheydt en Besuijen scoorde in die wedstrijd. De laatste 7 onderlinge wedstrijden in competitie verband wist ADO te winnen.

Opvallend

  • In thuiswedstrijden van ADO vallen gemiddeld 3.4 goals
  • In uitwedstrijden van Telstar vallen gemiddeld 2.7 goals
  • Thomas Verheydt scoorde dit jaar al 21 keer

Voorspelling

  • ADO wint de wedstrijd (1.70)
  • Thomas Verheydt scoort een doelpunt (1.77)
  • ADO scoort meer dan 1.5 teamgoals (1.62)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: