info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Juventus – Fiorentina betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Juventus – Fiorentina betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond is de return in de halve finale van de Coppa Italia. Juventus mag het na de 0-1 uitzege bij Fiorentina in eigen huis af gaan maken.

Juventus

De Coppa Italia is voor Juventus de laatste kans op een prijs dit jaar. Na een ontzettend teleurstellend seizoen, waarin de ploeg onverwacht werd uitgeschakeld in de Champions League door Villarreal door in eigen huis met 0-3 onderuit te gaan. Speelt de oude dame in de competitie ook geen rol van betekenis meer. Met nog 5 wedstrijden te gaan staat de ploeg 8 en 9 verliespunten achter op de eerste twee plekken.

Afgelopen weekend speelde Juventus thuis tegen Bologna. Die wedstrijd werd met veel pijn en moeite gelijkgespeeld. Pas in de 95ste minuut wist de ploeg op gelijke hoogte te komen doordat de tegenstander met 2 man minder stond. De ploeg kende dus geen bijzonder goede generale voor de halve finale van vanavond.

Juventus kende een korte route naar de halve finale doordat de ploeg pas in de 8ste finale hoefde in te stromen. In de 8ste finale trof Juventus in eigen huis Sampdoria, die werden met 4-1 opzij gezet. In de kwartfinale mocht Juventus vervolgens weer in eigen huis het opnemen tegen Sassuolo, die werden met 2-1 verslagen. En na de uit overwinning lijkt Juventus de beste papieren te hebben om de finale te halen.

Fiorentina

De best presterende ploeg in de Seria A de laatste 5 wedstrijden is Fiorentina. Ze zijn lekker in vorm en haalde 13 punten uit de laatste 5 wedstrijden. Door een matige start van het seizoen heeft de ploeg geen zicht meer op Champions League voetbal. Maar Europees voetbal zit er nog zeker in voor Fiorentina. Met een wedstrijd minder gespeeld staan ze gelijk met Lazio dat op de 6de plek staat die recht geeft op Confenrence League voetbal en staan ze maar 2 punten achter op AS Roma dat op de 5de plek staat die recht geeft op Europa League voetbal.

Afgelopen weekend speelde Fiorentina thuis tegen Venezia. Tegen de degradatiekandidaat werd maar nipt met 1-0 gewonnen. De werdstrijd werd wel volledig gedomineerd er Venzia had niks te vertellen. 1-0 is dan ook een magere afspiegeling van de krachtsverhouding afgelopen weekend.

Fiorentina kende een langere route naar de halve finale dan Juventus. De ploeg van Ribery mocht al in de 32ste finale aantreden tegen Cosenza. Die ploeg werd gemakkelijk verslagen met 4-0. Vervolgens werd er gewonnen van Benevento met 2-1. Om in de achtste finale Napoli in eigen huis te vernederen door met 2-5 te winnen. Ook in de kwartfinale trof Fiorentina een topploeg. Deze keer speelde Fiorentina bij Atalanta. Bij Atalanta werd er met 2-3 gewonnen.

Onderlinge ontmoetingen

Fiorentina zal kracht willen halen uit de uitwedstrijd in 2020, toen er in de competitie met 3-0 werd gewonnen op bezoek bij Juventus. Destijds scoorde de nu bij de tegenstander spelende Vlahovic de 0-1.

Van de laatste 10 wedstrijden gespeeld in het Allianz Stadion in Turijn won Fiorentina maar 2 keer, werd het 1 keer gelijk en won Juventus 7 keer.

Is er nog iets dat opvalt?

  • Fiorentina heeft al 14 uitwedstrijden op rij niet de 0 gehouden.
  • In 5 van de laatste 7 Coppa Italia H2Hs vielen meer dan 2,5 goal.

Afwezigen

Juventus: Ake, Chiesa, Kaio Jorge, Locatelli en McKennie.

Fiorentina: Castrovill

Juventus vs Fiorentina Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: