info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Jong AJAX – VVV Venlo betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Jong AJAX – VVV Venlo betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Jong Ajax speelt vanavond en op maandag is het vaak feest bij wedstrijden van Jong Ajax. De gasten die in het weekend niet hebben gespeeld zullen vanavond hun opwachting gaan maken. VVV zal hun borst nat kunnen maken.

Jong Ajax

Jong Ajax op maandag is altijd een wereld van verschil met het jong ajax van de vrijdag. Spelers die je vanavond mag gaan verwachten zijn: Daramy, Danilo, Gorter, Ihattaren en eventueel Kudus doordat die amper gespeeld heeft afgelopen zaterdag tegen NEC.

Het is voor VVV maar goed dat zij eigenlijk nergens meer om spelen. Anders kreeg je toch een gevoel van competitie vervalsing. Jong Ajax haalt dan ook gemiddeld 1 punt meer op maandag dan op vrijdag.

In de laatste thuiswedstrijden op maandag won de ploeg 2 van haar laatste 3 wedstrijden. Top oss werd met 4-1 verslagen en ADO kon met een 6-3 nederlaag naar huis. Fc Eindhoven wist het op 2-2 te houden.

VVV Venlo

VVV is zo goed als uitgespeeld dit jaar. Met 10 punten achterstand op de 9de plek die recht geeft op play offs dit jaar, lijkt die achterstand onoverbrugbaar.

VVV haalde maar 4 punten uit haar laatste 5 uitwedstrijden. Thuis werd met 3-2 gewonnen van Telstar en uit bij Den Bosch werd 0-0 gelijk gespeeld. Verder waren NAC (3-1), ADO (0-5) en FC Emmen (0-2) te sterk voor de ploeg uit Limburg.

Onderlinge ontmoetingen

VVV zal moed gaan proberen te putten uit de laatst gespeelde uitwedstrijd bij Jong Ajax. In 2016 werd er toen met 0-4 gewonnen. Destijds deden spelers als Van de Beek, De Ligt, De Jong en Mazraoui mee.

De eerder gespeelde wedstrijd in Venlo werd dit jaar met 1-3 gewonnen door Jong Ajax. Taylor, Unuvar en Danilo scoorde voor de Amsterdammers. Van Rooijen zette de Limburgers nog wel op 1-1, maar dat mocht uiteindelijk niet baten.

Afwezigen

Jong Ajax: – Onzeker: –

VVV Venlo: Dekker en Sedlacek. Onzeker: Smans

Jong Ajax – VVV Venlo Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: