info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Italië – Duitsland betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Italië – Duitsland betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Italië is het afgelopen jaar tragisch geworden, wanhopig op zoek naar een resultaat in hun eerste Nations League-wedstrijd tegen Duitsland.

Afgelopen zomer was Roberto Mancini de ster van het nationale team toen hij de Azzurri met een spannende aanval naar een onvergetelijke overwinning op Euro 2020 leidde.

Maar het liep een enorme kater op in de WK-kwalificatiewedstrijden toen Italië als tweede eindigde achter Zwitserland in de groepsfase, waardoor ze naar de play-offs werden geduwd.

Niemand gaf Noord-Macedonië een kans in de halve finale in Palermo, maar onbeduidende spelers wonnen met 1-0 en Italië werd voor de tweede keer op rij uitgeschakeld op het WK.

Meer problemen ontstaan ​​midweek wanneer Mancini’s kant Argentinië speelt in de finale, waarin de Europese kampioenen het opnemen tegen de Copa America-winnaars.

Italië staat weer op het podium voor hun Europese titeloverwinning, maar deze keer was het Wembley pijn in plaats van magie, want ze werden verpletterd met 3-0, waardoor er twee weddenschappen voor onze speler Gabriel achterbleven en de druk op Mancini toenam.

Het laatste wat ze nu nodig hebben, is dat een team als Duitsland opduikt, en de kant van Hans Flick zal waarschijnlijk geen genade voor hen tonen.

De Duitsers weten ook hoe het is om thuis met 2-1 te verliezen van Noord-Macedonië in de WK-kwalificatiewedstrijden, maar het was hun enige fout in de groep.

De andere negen wedstrijden eindigden in overwinningen, waarbij Flick’s kant Liechtenstein versloeg met negen en Armenië met zes. Dit toont de vuurkracht die ze hebben en Duitsland zal gerustgesteld zijn dat het de bittere Italiaanse kant nog meer pijn zal doen.

Recente ontmoeting

Het was de elfde ontmoeting tussen de twee clubs sinds de Duitse hereniging, waarbij Italië de wedstrijd domineerde en slechts één wedstrijd verloor na 90 minuten. Maar vijf van die wedstrijden eindigden in een gelijkspel, waarvan de laatste twee. Toen ze elkaar voor het laatst troffen op Italiaanse bodem, was het een vriendschappelijke 0-0, waarbij Duitsland na strafschoppen won na een 1-1 gelijkspel in de kwartfinales van Euro 2016 (hieronder).

Spelers om in de gaten te houden

Ciro Immobile is een enorm verlies voor Italië, aangezien hij een belangrijk steunpunt van het team is. Geen van de aanvallers van Mancini heeft indruk gemaakt op Wembley, dus ik wed dat middenvelder Nicolo Barrera hen zal inspireren.

Timo Werner speelde in de tweede seizoenshelft voor Chelsea en speelde doorgaans goed voor de nationale ploeg.

SuperOdds

De laatste drie ontmoetingen in Italië eindigde in een gelijkspel tussen de twee grootmachten. Ik verwacht vanavond wederom een spannende wedstrijd waarin beide teams zullen scoren. Wat erg mooi meegenomen is, is de SUPER ODD die Circus.nl biedt. Ben je nog geen lid van Circus.nl dan kan je via DEZE link een account aanmaken en gebruik maken van de odd boost! Deze odd boost is voor IEDERE SPELER BOVEN DE 18! SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK.

Italië vs Duitsland betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: