info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Italië – Argentinië betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Italië – Argentinië betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Finalissima keert voor het eerst sinds 1993 terug, waarbij Europees kampioen Italië het opneemt tegen Copa America-winnaars Argentinië.

Italië is nog ver verwijderd van hun indrukwekkende seizoen 2021, toen ze een record van 37 ongeslagen wedstrijden wonnen en Europees kampioen werden. Ze hebben het zwaar gehad in 2022 en missen later dit jaar het WK in Qatar.

De laatste interland van de Azzurri was een 3-2 overwinning op Turkije in een vriendschappelijke wedstrijd in maart. Het resultaat maakte een einde aan de drie-match winning streak van Roberto Mancini bij de mannen, die ook slechts één van hun laatste vijf competitiewedstrijden wonnen.

De afwezigheid van enkele hoofdrolspelers, waaronder Federico Chiesa, Ciro Immobile, Rafael Toloy en Domenico Berardi, zal de wedstrijd van woensdag moeilijker maken voor Italië. Finalissima markeert ook het einde van de internationale carrière van Giorgio Chiellini: de ervaren verdediger staat op het punt met pensioen te gaan.

Terwijl Italië worstelt om zijn vorm als winnaars van de European Champions Cup terug te krijgen, is Argentinië anders. De Zuid-Amerikaan zit al bijna drie jaar dicht bij perfectie, met de laatste mislukking in juni 2019.

Naast de Copa America-overwinning van vorig jaar, is Argentinië ook ongeslagen in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiewedstrijden. Ze gingen door naar de finale van woensdag met drie overwinningen en één gelijkspel in hun laatste vier wedstrijden in alle competities.

Terwijl de Italiaan te maken heeft met blessures en pensioneringen, heeft Lionel Scoloni die problemen niet gehad en heeft hij een sterke selectie samengesteld. Lionel Messi van PSG is ook opgenomen samen met Paulo Dybala en Lautaro Martinez na een indrukwekkende campagne in de grote lijst van Italië.

Recente ontmoeting

Argentinië heeft de laatste drie wedstrijden van Italië gewonnen. De meest recente wedstrijd was een vriendschappelijke wedstrijd in 2018, die in Zuid-Amerika met 2-0 werd gewonnen.

Spelers om in de gaten te houden

Bij afwezigheid van Immobile zal Lorenzo Insigne de leiding hebben over het beëindigen van de aanvallen in Italië.

Lionel Messi is net zo invloedrijk als altijd voor Argentinië en blijft de grootste aanvalsdreiging van de Zuid-Amerikaan.

Italië vs Argentinië betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: